2777
2789
عنوان

شوهرم كرايه خونه نميده

485 بازدید | 10 پست

از خرداد ماه اومديم سر زندگيمون شوهرم كرايه خونه براي دو برج رو نداده و جواب نميده بمن..چيكار كنم بنظرتون صاحبخونه صاحبكارمه منمم كارمندم چيكار كنم دوستان ميترسم از حقوق من بردارن واسه كرايه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای بابا با اینکه وظیفت نیست و ممکنه شوهرت پررو شه، ولی بخاطر حفظ آبرو بنظرم بد نباشه حقوقتو ک دادن پول اجاره روکنار بذاری، کلا شوهرت سرکار میره؟!

Your smile is more beautiful than everything for me❤️

چه شوهر زرنگی میدونسته کجا خونه بگیره که از حقوق تو بردارن!!

میتونی به صاحبخونه بگی اگه از حقوقم برداری باید پول پیش و به من بدی و قراردادو به اسم من بنویسی و موقع تخلیه فقط پول پیش و به من تحویل بدی چون من کرایه دادم...اینجوری شوهرت میشینه سر جاش

من آن صیدم که صدها بار از دام بلا جستم         تو بایک تار مو تا خانه صیادم اوردی

اگه تو بدی دیگه تا آخرش کرایه پای توئه ،مثل خواهر بیچاره من 

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!