2777
2789
عنوان

یه چیزی میگم یه الهی آمین محکم بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 33 پست
اینایی که بچه دار نمیشن بخاطر مشکلات اقتصادی یا مشکلات دیگه… فرض کنید مولتی میلیاردر هستید و توی بهت ...

همینوبگو

تاپیک زده بود یکی با افتخار که چون نامزد بودم سقط کردم  خیلی دلم کباب میشه برای بچه ها یی که به اسم غربالگری و تشخیص های اشتباه کشته میشن

همیشه ۱۸ساله هستم  
اون بچه گناه داره تو این شرایط به دنیا بیاد! تو رو خدا فقط واسه دل خودتون بچه نیارین

مگه شرایطمون چیه چرا آنقدر همه چیز روی به هم وصل میکنید مشکل اقتصادی چه ربطی به بچه داره من خودم وقتی بچه دار شدم پایین ترین سطح مالی روداشتم ...

منظور تون اینه که دیگه امیدی نداشته باشیم به خاطر کارشکنی ها

همیشه ۱۸ساله هستم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همینوبگو تاپیک زده بود یکی با افتخار که چون نامزد بودم سقط کردم  خیلی دلم کباب میشه بر ...

منم همینطور! 

از اعراب جاهلیت بدتر… اونا دختر زنده به گور میکردن، اینا هر دو جنس رو… !! یا به بهانه آبروریزی توی دوره عقد، یا به بهانه ناخواسته بودن.. الانم که به لطف این غربالگریهای مزخرف بی دلیل بچه های معصوم سقط میشن 😭 بعد هم میگیم چرا هر روز نعمتها کم و کمتر میشن 😕

منم همینطور!  از اعراب جاهلیت بدتر… اونا دختر زنده به گور میکردن، اینا هر دو جنس رو… !! یا به ...

دقیقا 

جالب اینجا ست که لجبازیم میکنن که زودسقط کنن ،سقط کردن مثل نقل و نبات شده

از روزی که این طفل معصوم هارو میکشن بدبختیهاشونم بیشتر شده

یعنی یه بچه ای که معلوله نباید زندگی کنه؟؟؟؟ این چه فلسفه ایه  

همیشه ۱۸ساله هستم