ان شاء الله تا سال دیگه محرم همه اقدامی ها ک منتظر رحمت خدا هستیم تامحرم یا نینی و نینی هامون تو بغلامون باشن و بریم همهایش شیرخوارگان یا تو دلی های وروووجک شیطونننننن داشته باشیم
لطفا برای سلامتی نی نی و ب دنیا اومدنش .. میشه یه صلوات بفرستید خدایا خدای خوبی ها میخوام دعا کنم میدونم ک تو هیچوقت برای بنده هات بد نمیخواهی شاید سخت باشه خیلی چیزا ازت میخوام همه اونایی ک دوست دارن مادر بشن حس ناب رو بهشون بدی همه کسایی ک تو دلشون یه فرشته دارن ک روح تو درونشون دمیده شده ب سلامدی ب دنیا بیان و فرزندان همه جلو چشم مادر پدرهاشون رشد کنن و ب بهترین ها برسن الهی امین
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
همینوبگو تاپیک زده بود یکی با افتخار که چون نامزد بودم سقط کردم خیلی دلم کباب میشه بر ...
منم همینطور!
از اعراب جاهلیت بدتر… اونا دختر زنده به گور میکردن، اینا هر دو جنس رو… !! یا به بهانه آبروریزی توی دوره عقد، یا به بهانه ناخواسته بودن.. الانم که به لطف این غربالگریهای مزخرف بی دلیل بچه های معصوم سقط میشن 😭 بعد هم میگیم چرا هر روز نعمتها کم و کمتر میشن 😕