2777
2789
عنوان

خانومای خوش سلیقه لطفا بیان کمک

558 بازدید | 31 پست

خانوما من از جهیزیه ام یه سرویس دوازده نفره ارکوپال فرانسه ویکتوریا دارم یه سرویسم ک چینی عروسیم هست با دو سه دست شش نفره متفرقه 

متاسفانه یه دست نیست وقتی مهمون زیاد دارم

چون ویکتوریا خییییلی گرونه الان نمیتونم برم اونو زیاد کنم با خودم فک کردم چینی ام آک آکه اونو با ویکتوریا بفروشم بجاش ۶ دست ارکوپال یه دست بخرم نظر شما چیه؟؟؟؟

نمیدونم چه طرحی الان زیبا هست ک قدیمی نباشه و وابسته به مد هم نباشه ک دو روز بعد دیگه به درد نخوره😩😩😩 میشه راهنمایی کنین چی بگیرم اگه عکس هم دارین ازش ک‌عالیه ممنون میشم کمکم کنین

چینی دور طلایی همیشه مد. من طرح هدیه چینی زرین دارم. فک نمیکنم هیچوقت دلم بزنه‌. چون ساده و شیک

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چینی دور طلایی همیشه مد. من طرح هدیه چینی زرین دارم. فک نمیکنم هیچوقت دلم بزنه‌. چون ساده و شیک

چینی منم دور طلاییه و زرین هم هست اتفاقا اما چینی سنگینه ارکوپال سبکتره و کم جاتر

منم سرویس عروسیم ۱۳سال پیش دور طلایی بود اصن از مد نمیفته و همیشه جذابه و تو بازار زیاده

چینی منم دور طلاییه و زرین هم هست اتفاقا اما چینی سنگینه ارکوپال سبکتره و کم جاتر

من برا دم دستم ارکوپال دارم ولی مهمون چینی. نمیدونم چرا بنظرم ارکوپال برا مهمون خوب نی‌ . 

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
منم سرویس عروسیم ۱۳سال پیش دور طلایی بود اصن از مد نمیفته و همیشه جذابه و تو بازار زیاده

دقیقااا. از بچگیم عاشق چینی دور طلایی بودم هرجا دیدم بنظرم خیلی شیک اومده

نمیشه چینی آک رو بفروشی یه چیزی بزاری روش به ویکتوریا اضافه کنی؟

چقدره قیمتش به نظرتون؟؟؟ ارکوپال چقدر در میاد اگه چهار دست بخوام بگیرم البته یه سری چیزاشو میشه نخرید اگه دستی بشه خرید فک کنم بهتره تا سرویس 

جایی رو میشناسین؟

ظرفای منم دقیقا همینطوری بود رفتم همه را یکدست آرکوپال سفید ساده مربعی گرفتم  الان دم دستیم ج ...

خیلی خوبه یه دست😫 منم میخوام یه دست بشه برعکس هرچی هم مهمون میاد برام تعدادشون زیاده

چقدره قیمتش به نظرتون؟؟؟ ارکوپال چقدر در میاد اگه چهار دست بخوام بگیرم البته یه سری چیزاشو میشه نخری ...

من تازگی خرید نکردم و اصلا قیمتا دستم نیست 

میتونی بری دیجیکالا طرحا و قیمتا رو ببینی البته دی جی گرون فروشه ولی یه چیزایی دستت میاد

پناه میبرم به خدا از اندوهی که قلبم را در سکوت میخورد...
من تازگی خرید نکردم و اصلا قیمتا دستم نیست   میتونی بری دیجیکالا طرحا و قیمتا رو ببینی ال ...

اره خوبه راست میگین

کجای تهران باید برم برای ارکوپال ک قیمتش بهتر از جاهای دیگه باشه؟؟؟