2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیشتر به فصل و رنگ لباست و ایناست دیگه لاک هم مگه مد میشه

بعد بعضی رنگاه به دست ادمای مختلف اصلا نمیاد

به دست من سفید خیلی میاد *_*

‏گناه منم مثل شما خوشگلیم بود، خدا گناهامو بخشید این شکلی شدم  

نه والا اسیر مد نیستم که دیدم ناخن هام خیلی زشت و کوتاهه گفتم ببینم چه رنگ هایی قشنگه و به روز هستش 

اخه یادمه یه زمانی سبز ابی قشنگ بود

بارانی باید تا که رنگین کمانی برآید
بیشتر به فصل و رنگ لباست و ایناست دیگه لاک هم مگه مد میشه بعد بعضی رنگاه به دست ادمای مختلف اصلا نم ...

عاشق عکی پروفایلتونم 

اون صحنه از فیلمه که مهمونی بود و اسکارلت لپ هاشو نیشگون می گرفت که گونه اش قرمز بشه؟؟ ولی یادم نیست برای دیدن اشلی اینکار را می کرد یا رت؟؟

بارانی باید تا که رنگین کمانی برآید

مگه لاک هم مد داره؟😐من فکر میکردم هر رنگی دلم بخواد میتونم بزنم ترجیحا هم با لباسم ست بشه😐

شازده کوچولو با ادب پرسید: بی‌وطن‌ها کجا هستند؟گل گفت: بی‌وطن‌ها؟ خدا می‌داند که کجا می‌شود پیدایشان کرد. باد این ور و آن ور می‌بردشان. نه اینکه ریشه ندارند؛ بی‌ریشگی، حسابی اسباب دردسرشان شده...(شازده کوچولو، آنتوان دوسنت اگزوپری.ترجمه و اقتباس کنتـ مونت کریستو)
نه والا اسیر مد نیستم که دیدم ناخن هام خیلی زشت و کوتاهه گفتم ببینم چه رنگ هایی قشنگه و به روز هستش& ...

به نظر من جای انواع لاک از این محلولای مراقبت از ناخن بگیر. ناخنت رو با همون کرم دستت هر موقع کرم می زنی چرب کن. یه کمی هم بلندش کن در حد معقول نه مثل جادوگرا  . یه لاک نود هم بزن که به همه رنگی میاد تقریبا 

خیلی شیک و مرتب و باکلاس میشه   

ویدیوهای آموزش قلاب بافی  گفتن حذف کنم لینکو   
نه والا اسیر مد نیستم که دیدم ناخن هام خیلی زشت و کوتاهه گفتم ببینم چه رنگ هایی قشنگه و به روز هستش& ...

ناخن خیلی کوتاهم مد شده . مربع با گوشه گرد سوهان بکش 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟
عاشق عکی پروفایلتونم  اون صحنه از فیلمه که مهمونی بود و اسکارلت لپ هاشو نیشگون می گرفت که گونه ...

اسم فیلمش چیه عزیزم؟ میخوام دانلودش کنم.

من فیلمای خارجی خیلی می‌بینم ولی اصلاً ب اسماشون توجهی نمیکنم و یادم نمیمونه 😁

اسم فیلمش چیه عزیزم؟ میخوام دانلودش کنم. من فیلمای خارجی خیلی می‌بینم ولی اصلاً ب اسماشون توجهی نمی ...

بر باد رفته. خیلی قدیمیه حدود سه ساعت هم هست   یعنی قشنگ بیناییت بر باد میره بعد از دیدن فیلم 

ویدیوهای آموزش قلاب بافی  گفتن حذف کنم لینکو