2777
2789

سلام 

من موهام بلند و پره برای گاهی اوقات برای  صاف کردن مخصوصا بعد از حموم اذیت میشم

کسی از برس حرارتی استفاده کرده؟

برای صاف کردن چطوریه؟

مثل سشوار باعث موخوره نمیشه؟

چه مارکش بهتره؟

هرکی تجربه داره بگید لطفا

مرسی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونکه هر کی گرفته پشیمون شده اصلا به درد مو بلند نمیخوره  نهایتابرای موهای تا سر شونه خوبه

موهام تا شوننمه سشوار چرخشی برام خوب بوده .ولی از این برس حرارتی ها هم دارم بد نیست بنظرم ولسع موی بلند بد نباشه . البته مارک خوبشو بگیر  واسه من رمینگتونه پارسال ۳۰۰ و خورده ایی گرفتمش . اما بدون برس ها لخت لخت نمیکنن 

یه دهه شصتی باحال  و یه معلم مهربون 😍 خوشگلا تو دعاهاتون به اسم مریم دعام کنین مهربونا😍
موهام تا شوننمه سشوار چرخشی برام خوب بوده .ولی از این برس حرارتی ها هم دارم بد نیست بنظرم ولسع موی ب ...

رمینگتونه

می شه عکس کارتونش را بذاری
چقدر گرون حتمابا قیمت های جدید 1.5 تومن است

نه اتفاقا گفتم که موهام فرای ریز داره مارک براون گرفتم ۱۴۹

داخل دی جی کالا از 150 زده تا 500

می ترسم از این ارزون ها بگیرم موهام را خراب کنه

شانس من کسی از اشنایان هم نداشت ازش بگیرم ببینم چطوری

داخل دی جی کالا از 150 زده تا 500 می ترسم از این ارزون ها بگیرم موهام را خراب کنه شانس من کسی از ا ...

واسه من چون چرخشش خودکار نیست و خودت باید بچرخونی ارزونتره ولی کارش عالیه

من موهام پر و مجعده از برس حرارتی واقعا راضی هستم.مارک اکسیژن هست.روی موهای خشک خوب جواب میده.مخصوصا ...

کارتونش را اگه داری برام عکسش رابذار یا عکس برس  را تا مدلش را ببینم

کی خریدی ؟قیمتش خوبه

من مطمئن بشم اسیب نزنه تا 1تومن می تونم هزینه بدم

کارتونش را اگه داری برام عکسش رابذار یا عکس برس  را تا مدلش را ببینم کی خریدی ؟قیمتش خوبه من ...

عزیزم از کارتنش فکز نکنم ولی از خود برس و کاورش برات عکس میزارم حتما.پارسال ۲۰۰فکر کنم خریدم