2777
2789
عنوان

بی بی جک مثبت یعنی فاجعه😢😢

2542 بازدید | 207 پست

بی بی چکم مثبت شد😢😢😢

بچم هنو 10 ماهشه چه خاکی تو سرم بریزم؟؟؟

روم نمیشه به هیچکس بگم دارم میمیرم فقط میریزم تو خودم

نمیخوام ناشکری کنم اما الان اصلا وقتش نبوداصلاااااااااااااااا

چشم بر هم زدنی مرد کوچک من بزرگمردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش باید سربالا کنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کاری که شده سعی کن باهاش کنار بیای

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!

مبارکه روش جلوگیری مناسب نداشتی عزیزم من چقد تاپیک آموزشی میزنم درمورد این چیزا وقتی استقبال نمیشه نتیجش این میشه گلم حالا که کار از کار گذشته مراقب خودت باش

🌷من یک سفیر سلامت هستم🌷

واي كاش بي بي من مثبت بشه 

ومثه تو بچه دار بشم دوتا 😍😍😍😍😍😍

تو ميتونييييخجالتم نداره💪💪💪💪💪💪💪💪💪

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

هدیه خداست.عیب نداره.شده دیگه.انشاالله خوش خیر و برکت باشه والبته سالم وصالح

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن