2777
2789
عنوان

بیاین از جو خونتون تو روز خواستگاری بگید.

| مشاهده متن کامل بحث + 738 بازدید | 50 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از خواستگاری خواهرم بگم انقد استرس داشت که حتی قرنیزای دیوارم ده بار کهنه کشیده بود، حیاطو دوبار ...

داماد غریبه بود؟؟؟؟

من نمیدونم چه نوع شیرینی برای پذیرایی بخریم؟؟؟نخودچی خوب بود؟؟؟

داماد غریبه بود؟؟؟؟ من نمیدونم چه نوع شیرینی برای پذیرایی بخریم؟؟؟نخودچی خوب بود؟؟؟

اره غریبه بودن.

کلا میگن شیرینی مناسب خواستگاری اونیه که کوچولو باشه و با یه لقمه بشه خوردش. شیرینی تر که اصلا . اره خوب بود شیکم چیده بودش من ک دوست داشتم

آدم ها تنها به مهر از هم برترند...
خب دیگه تو که باید راحت باشی با دوست پسرت، حالا به جا این حرفا محکم برو بگیرش نزنه زیر حرفش

با خودش که راحتم.اما با خانوادش نههههه.خصوصا اینکه فهمیدم برای خواستگاری زن داش بزرگش هم میاد.اهههههه بدم میاد از اون زن داشش

اره غریبه بودن. کلا میگن شیرینی مناسب خواستگاری اونیه که کوچولو باشه و با یه لقمه بشه خوردش. شیرینی ...

پس منم نخودچی بگیرم.

برای خواستگاری خواهرم ما تر گرفته بودیم.دادماد هم تر آورده بود.

اونا فکر کردن ما شیرینی خودشونو آوردیم برای پذیرایی      

بزار هفته امام حسین شه بعد شروع کنین خخخ

زده بالا خخخ

می‌خواهمت💙 چنان که شب خسته خواب را/می‌جویمت چنان که لب تشنه آب را/محو تو ام چنان که ستاره به چشم صبح/یا شبنم سپیده‌دمان آفتاب را/بی‌تابم آنچنان که درختان برای باد/یا کودکان خفته به گهواره تاب را/بایسته‌ای چنان که تپیدن برای دل/یا آنچنان که بال پریدن عقاب را/حتی اگر نباشی، می‌آفرینمت/چونانکه التهاب بیابان سراب را/ای خواهشی که خواستنی تر ز پاسخی/با چون تو پرسشی چه نیازی جواب را؟/...قیصر امین پور
نه عزیزم هر موقع که میخواد بیاد گفت این تعداد میشه 😂😂😂 شاید بهمن بیاد معلوم نیست ☹

ماشاءالله زیادن.اون دیگه یه جورایی بله برون میشه.خوشبخت بشی عزیزم.ایشاا... زود میاد