2777
2789

سلام خانما.من ٢ ماه پيش از طريق سينال اف باردار شدم و پوچ بود.اين ماه باز ٦ تا سينال زدم ي فوليكول ٢١ توي تخمدان راست ي ١٩ توي چپ داشتم روز ١١ سيكل.ضخامت اندومتر ٧/٤ بود كه همه چي از نظر دكتر خوب بود ولي من امروز پريود شدم.بنظرتون دليلش چي ميتونه باشه؟؟؟امپول آزادسازي هم ١٤ سيكل زدم.از شب ١٢ تا ١٦ هم نزديكي داشتم

خدایا شکرت که منو لایق دونستی،مواظبش باش⁦❤️⁩🙏

دلیلش قسمتمونه،بسپار به خدا،منم این ماه دکتر گفته اگهنشه ماه بعد گونال میزنم،با لتروزول،از شکمت زدن؟درد داش؟

خدای من...این روزها دائما متوجه استجابت دعاهایم می‌شوم..شکر من کجا و بزرگی این نعمات کجا؟خدایا باز مثل همیشه شرمنده ام...من کجا و این همه لطف و محبت کجا؟شکر من کجا می‌تواند ذره ای از این نعمت‌های تو را جبران کند؟فرزندم جان مادر....درست زمانی که بین همه ی اگر ها و باید و شاید ها و چون ها و چرا هامصصم می شوی بنشینی بر سر سجاده ی مهرش و از خدا نام مادر را التماس کنی ....و بعد خدا منتش را ... نعمتش را.... در حقت تمام کند و نام زیبای مادر را برازنده ی باقی اسمت کند قصه ی روزهای تنهاییت تمام می شود یکی می آید که تو،  به لطف بودنش بهترین حس ها را تجربه می کنی و به ضمانتش وامِ مادرانگی می گیری...خودت را از دفتر اولویت هایِ خودت، داوطلبانه خط می زنی .... بند بند وجودم...یادت بماند که همه ی این ها خستگی دارد ... نگرانی دارد...اما....این حس به همه دنیا می ارزد...با تمام وجودمون منتظرت هستیم کنجد کوچولوی مامان و بابا...خدایا به حق شهدای کربلا دامن همه دوستام و سبز کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلیلش قسمتمونه،بسپار به خدا،منم این ماه دکتر گفته اگهنشه ماه بعد گونال میزنم،با لتروزول،از شکمت زدن؟ ...

من تو بازو زدم شبي ٢ تا لتزرول هم ميخوردم باهاش نميدونم چرا اينجوري شد.خيلي اميد داشتم 

رحم امادگیشو نداشته یه عده امپول براشون جواب نمیده معمولا.ممکنه یه ماه ک نزنی جواب بگیری 

يعني بنظرتون اين ماه ديگه دارو نخورم و پيش دكتر نرم؟؟

منم امروزپریودشدم باسه روزتاخیربامصرف روزی سه تاکلومیفن ودوتاامپول ۵۰۰۰اچ سی جی خیلی ناراحتم

من اتفاقا ٤ ام بايد ميشدم ٣ روز انداختم جلو ..متفورمين هم با ويتامين و فوليك ميخورم به شوهرمم ميدم.خيلي دارو خريدم خرج كردم ولي نشد 

من اتفاقا ٤ ام بايد ميشدم ٣ روز انداختم جلو ..متفورمين هم با ويتامين و فوليك ميخورم به شوهرمم ميدم.خ ...

من امروزانقدگریه کردم وخداروالتماس کردم که دیگه نیادامابیشترشد

ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین میشه برامامان شدنم صلوات بفرستید😘😘😘
من کلومیفنم خورده اصلا امیدوار نیستم این ماهم باردار نمیشم میدونم

كاش فقط ميتونستيم يكم ايمانمون رو قوي كنيم.دوستم همش گفت هرچي مصلحتمون باشه.با ٣ تا هاش سي جي و لتزرول اين ماه باردار شد با ٢ شب نزديكي.راز موفقيتش بيخياليش بود

من امروزانقدگریه کردم وخداروالتماس کردم که دیگه نیادامابیشترشد

منم تا همين الان گريه ميكردم هرچي شوهرم گفت فيلم بزارم گفت بريم بخوابيم اصلا نميشنيدم صداشو.شبي مهمون بوديم اصلا نفهميدم مهموني چجوري بود