2777
2789
عنوان

میشه از بی بی چک اخر شب هم استفاده کرد؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 160298 بازدید | 128 پست
یعنی اون یکی خطه هم نیفتاد

چرا افتاد 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب زوده مخصوصا اگه پسر باشه که تا یکهفته بعد پری هم نشون نمیده

اره زود زدم 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

بچه ها من ازمایش خونم منفی شدبی بی هام منفی اما از ۱۳ مرداد تا حالا نشدم .ده روز از موعدم گذشته بود خون دادم .الان خیلی وقته گذشته امپول هم زدم دو تا .الان ده روز امپول زدم بازم نشدم 😂😂😂😂😂قضیه چیه

ربطی نداره فکر کنم بچه ی من پسره بود چهار روز قبل از موعدم مثبت شد

چرا اکثرا تو تاپیک های مختلف اونایی که زود نشون داده دختر دارن