شوهرم مرد خوبیه ولی خیلی کارا رو نمیزاره من انجام بدم مستقل بشم دقیقا مثل بچها بامن رفتارمیکنه دوسمم داره اینو مطمعنم چندسال پیش با اصرار زیاد مجبورش کردم بزار برم گواهینامه بگیرم میگفت اثلا حق نداری بگیری فلان من دوس ندارم زنم پشت فرمون بشینه منم هرجور بود گفتم باید برم اخرش گفت برو بگیر ولی به هیچ وجه ماشین دستت نمیدم منم گفتم حالا بزار بگیرم تا بعد خدا بزرگه رفتم گرفتم بعدش هرچی اصرار کردم ماشین نداد بهم گفت بدم میاد زنم رانندگی کنه حالا جالب اینه خواهرش همیشه ماشین شووهرشو میبره شوهرمنم باافتخار میگه که دامادمون گوش به حرف ابجیمه منم اصلا اهل حسادت نیستم ولی این رفتارش خیلی زورم گرفت خلاصه هفت سال گذشت دوهفته پیش اومد گفت تو این سالا خیلی زحمت کشیدی فلان میخوام واست ماشین بخرم البته با پول خودم😀منم کلی ذوق کردم گفت راحت بشی بچها رو ببری بیاری گفتم دستت درد نکنه دو روز بعدش گفت نه با ابن پول ماشین خوبی گیرت نمیاد ده میلیون دارم گفتم عیب نداره میگردیم حالا گفت نه اصلا پشیمون شدم نمبخوام بخرم گفتم چرا گفت دیگه هرجا بخوای بری خودم مببرم منم راسش بااینکه اصلا تو فکرم نبود ولی بهم برخورد قهرکردم گفتم من لازم دارم پول خودمه میخرم تا راضی شد بخره حالا ماشین هرچی بهش تو سایت دیوار نشون میدم یه عیبی میزاره که نخره به نظرشما چکار کنم بیخیال شم یا بازم اصرار کنم اینم بگم چهارده سال ازدواج کردیم سه تا بچه دارم و اولین باره یه چیزیو واسه خودم مبخوام بخرم