2777
2789
اخه شنیدم بعداز یک سالگی غذا مهمتر از شیره .... دختر من غذا رو بهتر از شیر میخوره ...... 11 ماهشه ....اما خیلی لاغر نشون میده ..... 9/200 وزنشه .....با توجه به اینکه اونموقع فعالیتشونم بیشتر میشه ..... امکان داره با غذا تپل بشن ؟؟؟؟؟؟ مامانا ییکه این تجربه رو داشتن بیان بگن ....
خدایا مرا ببخش به خاطر درهایی که زدم ولی خانه تو نبود 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وزن دخترت که خوبه

دختر من یه سالگی 9 کیلو بود . دوسالگی 10 . خیلی سر وزنش دکتر بردم. خیلی خوراکیها رو امتحان کردم

ولی جواب نمیداد. ولی به محض اینکه از شیر گرفتمش شروع کرد به وزن گرفتن .تا دو سال و سه ماه شیر خورد.
بسی پادشاهی کنم در گدایی چو باشم گدای گدایان زهــــــرا
مامان آتنا جان به این امیدوار نباش که بعد از یکسالگی تپل بشن، من پسرم راه افتاده یک لحظه نمیشینه ، به خودش کیلومتر وصل کرده دور خونه میچرخه، هر چی بخوره یا نخوره ماهی 200 گرم اضافه میکنه، از بس پر فعالیت تر میشن، پسرم قبل از یکسالگی خیلی خوب وزن میگرفت ولی حالا به زور باید بهش غذا بدم، چون میخواد راه بره
پسر منم نسبت به قبل از 1 سالگی شیر کمتر میخوره ...
اما ماشالا غذا خوب میخوره .... اما صبح تا شب همش راه میره ... فعالیتش زیاده ...
14 ماهشه وزنش 12.100
دنـــیا ارزش پـــا کوبیـــدن بـــه شـــکمت را نداشـــت ....
ببخـــش مـــرا مـــادر :-(
مامان آتنا جون غذا خوردنشون خوب میشه ولی خیلی پر جنب جوش میشن، مرصاد منم اینطوریه، شیر خوردنش خیلی کم شده، ولی هر چی میخوره جذبش نمیشه،فورا بلند میشه بدو میکنه، زلزه است برای خودش، اگه بچت آرومه امیدوار باش وزنگیریش خوب میشه، چون غذا بیشتر رو وزن گیری تاثیر داره، شیر الان اصلا مهم نیست