سلام من نامزدم یه ساله...هیچ وقت باهم کنارنمیایم...ب مشکل برخوردیم میخوام زندگیم برگرده...تواین یه سال دائم دعواکردیم فقط وفقط بخاطر علاقه بیش ازحدنامزدم ب یکی ازخئاهراش..یه جورایی حرف اون میشه حاضره منو طلاق بده خسته شدم دیگ نمی تونم هرچی بهم بخاطر خواهرش توهین میکنه خسته نمیشه...دوران نامزدیم شده فقط بحث ودعوا...انقدر ادم ساده وسطحی نگره خسته شدم..من یه زندگی اروم میخوام...نمسدونم تقصیرازمنه یااون...گیرکردم..حتی نمی تونم بخاطر ابرو حیا طلاق بگیرم متاسفانه دخترونگیموازدست دادم..حتی ب این فکرکردم بعدازدواج جداشم..الان نمی تونم خجالت نمیذاره
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اصلا به این فکر نکن بعدا بدتر میشه الان تموم کن جسارت داشته باش خواهر منم انقدر دوره عقد پر تنش داشت به خاطر همین حرف مردم جدا نشد بعد 7سال زندگی نکبتی با یه بچه جدا شد
اگه فقط همین مشکلو داره رو خودت کار کن حساسیتت رو کم کنی.هر مردی یه عیبی داره.سعی کن وقتی اونا پیش همن و باعث حسادت و حساسیت و اعصاب خوردیت میشن سرگرم چیز دیگه باشی.منم تقریبا همچین وضعیتی داشتم حتی بدتر.به هر حال ادمی که قصدش ازدواجه و تنها موندنو نمیپسنده با هر کی باشه باید یه عیب خاص شخص مقابلو بپذیره.الان نامزدین حساسیت شما طبیعیه...