2777
2789
عنوان

افزایش دمای بدن اوایل بارداری

31553 بازدید | 14 پست

سلام توروخدا یکی ک تجربه داشته کمکم کنه....

کسی بوده این علایما رو داشته باشه باردار باشه؟

امروز باید پری بشم ولی نشدم علایمش هم ندارم فقط درد خفیف ک خیلی زود برطرف میشه ....

اصلا نمیتونم چیزی بخورم اشتها ندارم....حتی اب هم میخورم تهوع میگیرم....خیلی خوابالو شدم تا حدی ک چشام میسوزه و کل بدنم درد داره و احساس کوفتگی دارم....دمای بدنم بعد بیدار شدن از خواب بالا هست و بعد یکی دوساعت برطرف میشه

دمای بدن تو بارداری اوایلش یکسره بالاس 

ربطی نداره ب خواب و بیداری 

من ک اینجوری بودم حالا شاید شما فرق کنی هر بدنی متفاوته

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم دمای بدن رو با دماسنج باید اندازه بگیری تا متوجه دمای بدنت بشی.وگرنه گرگرفتگی علائم پریودی هست به خاطر بالا رفتن استروژن

اما اگه دماسنج درجه حرارت بدنت رو بالا نشون داد بدون شک بارداری

بدنها یکی نیستن من خودم تا یه هفته پیش میلرزیدم بدنم یخ میکرد بعدش حالتم عوض شد شبها گرممه مخصوصا پاهام صبح که پا میشم پاهام یخ میکنه طوری که جوراب زمستانی پام میکنم .

😍من میدونم خدا دوستم داره ...🙄 خدایا متشکرم 💖💑

سلام...من پریودیم نامنظمه....الان یه شش روزی هست عقب افتاده..کمرم درد می‌کنه خفیف و یهو بدنم گر میگیره.سینه هام هم حساس شده..شبا بعضی موقع ها تهوع دارم..ممکنه باردار باشم یا نه...