2777
2789
عنوان

كيا بچه شون كلاس اوليه😍😍😍

333 بازدید | 22 پست

سلام ماماناى عزيز

بياين از حس و حال خودتونو بچه هاتون تو روز اول مهر بگيد🤗

البته از ديروز اولي ها رفتن مدرسه منم دخترمو بردم تو اون لباس و مقنعه كپ خودم شده بود لپاش از مقنعه اش زده بود بيرون😍

بعد ديدم يه دوقلو اونطرف واسه مامانشون گريه ميكنن اونا رو نگاه كرد گفت مامان اينا مريض شدن؟!😐😂

همشم خميازه ميكشيد و ميگفت مامان  جايي ندارن من يه دقه بخوابم😄يه شاخه گلم دادم دستش به معلمش بده موقعى كه رفت داخل معلمش دم در بود گلو نداد و رفت نشست🔫😑

امروزم رفتم باهاش تا نشستيم تو سالن گفت مامان فكر  نميكنى بايد برى؟😒😅

منم بوسبارونش كردمو اومدم 

الان اومده ميگه ١٠تا دوست پيداكردم مشقم داره كه تا رسيد نوشتشون...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تبریک میگم. انشاالله موفق وسلامت باشند همه بچه ها 

من هم دخترم امروز رفت مهد 5 سالشه 

کلی ذوق داشت صبح ساعت 7 بیدار شد.. ساعت 8  رسیدیم مهد.. وسایلش دادم مقنعه اش سرش کردم چون مقنعه رو امروز دادند .. رفت تو کلاس نشست. گفتم من میرم الناز کاری نداری گفت نه مامان برو

ساعت 12.30 زنگ زدم خونه مامانم تازه رسیده بود از مهد . من شاغلم بعد از مهد باید بیاد خونه مامانم تا بریم دنبالش.. اینقدر خوشحال بود داشت تعریف میکرد که چه کارهایی انجام داده بعد هم گفت 

مامان من خسته  ام بعدا زنگ بزن

همینی که هست
تبریک میگم. انشاالله موفق وسلامت باشند همه بچه ها  من هم دخترم امروز رفت مهد 5 سالشه  کل ...

ممنون عزيزم 

الهييي 😍دختر شمام موفق باشه و سلامت اره خيلى ذوق دارن روز اول و يه عالمه تعريف 😄

[QUOTE=69727897]دختر منم گفت بهمون درس داده ولی مشق نه[/QUOTE]

مشق باشه بنظرم بهتره

اون از نمره ها رو كه برداشتن گذاشتن خوب و خيلى خوب كه حس رقابت بين بچه ها از بين رفت اينم كه بردارن ديگه چيزى نميمونه 

خوبه بجاش يه چيز اموزشى بدرد بخور جايگزين كنن 

جایزه هم دادن به کلاس اولی ها یه بسته چوب خط و یه بسته چینه و خط کش.دسشون درد نکنه💕💕💕

اآهااای عالیجناب عشششق.فرشته ی عذاب عشق.حریف تو نمیشه .این قلب بی صاحب عشششق😧😧😧