2777
2789
عنوان

سونو قلب جنین

25639 بازدید | 55 پست

خانومایی که تو هفته 7 و 8 بارداری هستین میشه بگین سونو قلب جنینتون چطوری بود فردا باید برم خیلیییییییییییییی استرس دارم میترسم خبر بد بشنوم

یه مامان خوب

استرس نداشته باش.تشکیل نشدن قلب یه اتفاق نادره ولی همه استرسشو دارن الکی اوقاتتو تلخ نکن من همش حسرت میخورم که چرا اوایل اینقدر خودمو اذیت کردم

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هفته هشت که بودم رفتم چون یه کوچولو لکه بینی داشتم. قلبش تشکیل بود و سالم بود. استرس نداشته باش

نقدر این مدت چیزای بد شنیدم که نمیتونم آروم باشم تمرکز ندارم رو کارم 

یه مامان خوب
نقدر این مدت چیزای بد شنیدم که نمیتونم آروم باشم تمرکز ندارم رو کارم 

نه عزیزم من با وجود لکه بینی انقدری که شما استرس داری استرس نداشتم. سعی کن آروم باشی بد به دلت راه نده

بچها منم شش هفتم.خداروشکر لکه بینی ندارم.شنبه باید برم سونو.یعنی همه چی خوبه؟

منم لکه بینی ندارم حتی خالت تهوه هم ندارم فقط گاهی زیر دلم درد میگیره

یه مامان خوب
من هفته هشت که بودم رفتم چون یه کوچولو لکه بینی داشتم. قلبش تشکیل شده بود و سالم بود. استرس نداشته ب ...

من دلدرد دارم عزیزم خیلی نگرانم ..ممکنه مشکلی باشه؟ دو هفته هست باردارم

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️

استرس نداره عزیرم

من ۷ هفته و ۲ روز رفتم

صداشم گذاشت

زوم کرد تپش قلبشو دیدم کلی گریه کردم و قربون صدقش رفتم😄

پسر قشنگم! ممنونم که با اومدنت داری رنگ میدی به زندگیمون. حسابی بچرخ و بزرگ شو که سخت منتظرتم!با دل پاکت دعا کن و از خدا بخواه حاجت همه ی کسانی که منتظر یه فسقل مثل خودت اند برآورده بشه. آمین