2777
2789

ازاینکه مثل خواهر راهنمایی میدید و از نی نی سایت عزیزم که این محیط امن رو فراهم کرده برای تبادل نظر متشکرم. 

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلیم امن نیست😂 کم کم آشنا میشی

چرا اتفاقا امنه.

من کاربر قدیمی هستم.بیشتر از سه ساله. کاربری قبلی رو درخواست حذف زدم. بعدش دیدم چقدر سخته. 

واقعا مثل یه دوست به نی نی سایت وابسته شدم.

اگه نباشه نمیشه یعنی روزی نیم ساعتو باید سر بزنم ببینم چخبره.

ضمنا به مشکل بر بخورم اینجا راهنمایی های جالبی میگیرم.

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷
چرا اتفاقا امنه. من کاربر قدیمی هستم.بیشتر از سه ساله. کاربری قبلی رو درخواست حذف زدم. بعدش دیدم چق ...

خیییییلی امنه. با وجود بعضی از کاربرا. واقعا بعضی وقتا محیط اینجا بدتر از بعضی جاهاست! 

قربون بودنت برم پسرم... 
خیییییلی امنه. با وجود بعضی از کاربرا. واقعا بعضی وقتا محیط اینجا بدتر از بعضی جاهاست! 

خب همین که میتونی ناشناس سوالاتت رو بپرسی امنه دیگه.

کلا وقتی هویت واقعی ت مشخص نباشه و خودت مجازی باشی و یه سری دوستای خوب مجازی پیدا کنی چه اشکالی داره.

اصل بر اعتماده اگر اعتماد نداریم با کسی دوست نمیشیم. 

خب همین که میتونی ناشناس سوالاتت رو بپرسی امنه دیگه. کلا وقتی هویت واقعی ت مشخص نباشه و خودت مجازی ...

اصلا بحث دوستی نیست. حالا ان شالا که برا شما همین باشه

قربون بودنت برم پسرم...