2777
2789

میگم اخرش من با این نی نی دارشدنم همتونو هلاک میکنم 😂

تورو بیاین 

من دیروزم تایپیک زدم 

اولش خیالم راحت شد که امپول نداده 

ولی هرچی بعدش سرچ کردم دیدم میشده که hmg بده و بیشتر رشد کنه و بعدش آمپول ازاد سازی بده پس چرا هیچی نداد 

میگم نکنه بشه که رشد کنه و من کاری انجام ندم و ازدست بره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فولیکول بالای ۱۸خوبه برابارداری حتمااندازش خوب نبوده ک امپول نداده

میدونم منظورم امپول ازاد سازی نیست 

من الان هر چی تایپیکهای دیگه رو میخونم میبینم که وایه رشدس امپول hmg دادن که رشد کنه دکتر من هیچ چی نداد 

منظورمن اینه که ممکنه بدون امپول برای رشد خودش رشد کنه من خوندم روزی سه سانت رشد میکنه 

اونوقت اگه رشد کرد چون دکتر امپول ازاد سازی نداده خودش ازاد میشه یا لزوما باید آمپول زده شه 

بچه ها کجایین  فکر کنم من تالارهای گفتگورو اشتباه انتخاب میکنم پس جرا فقط یه نفر اومد 😭😭😭

خواهر منم دارو خورد روز 13 فولیکولش 14 بود دکتر گفت به درد نمیخوره امپول نداد اما باردارشد با همون اقدامتو بکن توکل بخدا

خواهر منم دارو خورد روز 13 فولیکولش 14 بود دکتر گفت به درد نمیخوره امپول نداد اما باردارشد با همون ا ...

جدی 

یعنی بیخیال شم و اقداممو انجام بدم 

بخدا کلافه شدم کاسکی اصلا لتزول نخورده بودم و مثل ماههای قبل سر موقع بی بی چک مبزاشتم یا منفی بود یا مثبت اعصابم داغون شد این سری

اگه تنبلی نداری میگیره و نی نی میشه

نه عزیزم تا حالا که تنبلی نداشتم خدا از دهنت بشنوه 

اعصابم داغون شده دست و دلم به هیچ کاری نمیره بخدا هشتم میخوایم بریم مشهد عزا گرفتم اصلا حوصله مسافرت ندارم حوصله ندارم غذا درست کنم ارایش کنم 

الان میخوایم بریم هایپر استار واجبه که بریم وگرنه نمیرفتم نمیدونم چرا انقد اونجا همه نوزاد دارن از زایشگاه بیشتر هست 😂 تا ماه پیش ذوق میکردم ولی حقیقتش اصلا دیگه دلم نمیخواد نی نی ببینم واقعا حسادت میکنم از دیروز اینجوری شدم احساس میکنم ببینم یکی نوزاد داره ملکه رو زمینه چرا اینجوری شدم از دیروز خیلی بدم میاد از این احساسم من عاشق دبدن بچه ها بودم

منم میخواستم این ماه لترزول بخورم اما از ترس دوقلویی یه دونش و خوردم دیگه نخوردم

باور کن دارو ادم نخوره راحت تر یا میشه یا نمیشه 

این دهرو هوردن این ماه منو داغون کرد اینکه بعدش باید امپول بزنی یا نزنی چک کردن فولی و هزار جور چیز  دیگه