2777
2789
عنوان

خانومای اهل مد و خوشپوش ی لحظه لطفا

268 بازدید | 20 پست

سلام.خانوما ب نظرتون ست کردن کفش و کیف صورتی الان خز شده؟مثلا با مانتوی طوسی 

هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم  اندوه بزرگیست چه باشی چه نباشی  

ی کوچولو اره

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزيزم

هرچي كه به دلت بشينه و بهت حس خوبي بده قشنگه

خيلي از مد ها هستن كه اصلاااا جذاب نيستن 

ببين چي به دلت ميشينه،اتفاقا اين دورنگ خيلي ملايم و خوبه و كسي از ديدنش دلزده نميشه

❤️🌈💚🌈💛🌈💜🌈💙🌈🧡🌈💖🌈❤️🌈💜🌈💖🌈‏گل سرخم چرا پژمرده حالی؟ ‏بيا قسمت كنيم دردی كه داری ‏بيا قسمت كنيم، بيشش به من ده  ‏كه تو کوچک دلی، طاقت نداری🌈💓🌈💝🌈💞🌈🌈💔🌈💘🌈❤️🥺🥰😊🤗 ‏⁧ 
بستگی به صورتیش داره.اتفاقا دوستم چند روز پیش یه کفش صورتی خرید ک خیلی خوشرنگه صورتی کمرنگ و ملایم.ا ...

اره صورتی چرک و ملایم منظورمه.نه صورتی جیغ

هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم  اندوه بزرگیست چه باشی چه نباشی