بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
لینکشو پیدا کردم . هورا.ورزش اب کردن شکم :https://www.instagram.com/p/BtT02aBgFgz/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=149hni6pn37m4 شروع ورزش من ، برای آب کردن شکم ... یازدهم دی نود و هفت😊بود .... ولی بخاطر بعضی مشکلات ... متوقف شده😣😣😣چند روز درمیون ورزش میکنم . امیدوارم بتونم👌...رژیم غذایی ندارم . فقط ورزش . اندازه دورشکم در اغاز کار ۸۸ . باید به شصت و هشت برسونم👌من میتونم 😊
خدا خودش،بهمون رحم کنه که انقدر ظالمیم ئر حق خودمون و هم وطنای خودمون هم نوعان خودمون داریم ظلم میکنیم
روغن که تولید داخله و خیلی چیزای دیگه
همش ظلم خودمونه و عدم همبستگی
و عدم وجود انسانیت در ما
خداروشکر منم تیرماه مامان شدم به خواست خدا دوست گلم میشه برای سلامتی نی نی ام واینکه به سلامتی بیاد بغلم یه صلوات بفرستی؟*****|**************یه زحمت دیگه هم برات دارم دوست مهربون نی نی سایتی من میشه سه تا صلوات هم برای سبز شدن دامن بی اولادا بفرستی میشه گلم؟ انشاءالله همه دوستای منتظرمون به زودی باردار بشن بحق اولاد علی آخه انتظار خیلی سخته من خودم سه سال انتظار کشیدم انشاءالله هیچ زنی بی اولاد نمونه وهمه ی آبجی های گلم بزودی مامان بشن
میشه واسه خوبشدن حالم یدونه صلوات بفرستی🙏خـــــدایا به بزرگیت و رحمانیتت و بخشندگیت و به مهربونیت وخوبی خودت،حـــال دل خراب مارو خوب کن🙏 ای گــره گــــشا ،گــــره بگشاے🙏
خداروشکر منم تیرماه مامان شدم به خواست خدا دوست گلم میشه برای سلامتی نی نی ام واینکه به سلامتی بیاد بغلم یه صلوات بفرستی؟*****|**************یه زحمت دیگه هم برات دارم دوست مهربون نی نی سایتی من میشه سه تا صلوات هم برای سبز شدن دامن بی اولادا بفرستی میشه گلم؟ انشاءالله همه دوستای منتظرمون به زودی باردار بشن بحق اولاد علی آخه انتظار خیلی سخته من خودم سه سال انتظار کشیدم انشاءالله هیچ زنی بی اولاد نمونه وهمه ی آبجی های گلم بزودی مامان بشن