2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زیاد مثلا دوساعت راه برم و وایساده باشم شب قفل میکنم‌ اما با کار خونه و اینا مشکلی ندارم.

بچمم کلن اومده پایین دیگه

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
من تو این بارداریم زیاد استراحت نداشتم کمرم بعضی وقتا یه کم درد میگیره ولی نینیم پایینه. شکمم خیلی پ ...

من‌۳۰ هفتم هنوز همون حدود نافو یه ذره بالاتره نی نیم

.میترسم پایبن باشه 

زیاد مثلا دوساعت راه برم و وایساده باشم شب قفل میکنم‌ اما با کار خونه و اینا مشکلی ندارم. بچمم کلن ...

چند هفته کامل بالای ناف حسش کردی؟من ۳۰ هفتم هنوز اطراف نافمه

انشالله به سلامتی زایمان کنی ابجی

بچه ها شما وسایلتونو اماده کردید؟ ساک بچه و ..... کلا واسه زایمان آماده اید؟

من بارداریه دوممه ولی هیچ کارمو نکردم. همش میگم فردا نمیدونم چه وسایلی بردارم کلا گیجم. سر بارداری اولم بهتر بودم

چند هفته کامل بالای ناف حسش کردی؟من ۳۰ هفتم هنوز اطراف نافمه انشالله به سلامتی زایمان کنی ابجی

حدود ۲۶ هفته دیگه بالا و اطراف ناف بود. از ۳۴ شکمم اومد پایین و سر دلم خالی شد. 

مرسی عزیزم. شماهم همینطور

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
حدود ۲۶ هفته دیگه بالا و اطراف ناف بود. از ۳۴ شکمم اومد پایین و سر دلم خالی شد.  مرسی عزیزم. ش ...

منکه گاهی میاد بالای ناف و زیر معده

بیشتر رو خود ناف و اطرافش حس میکنم

خدا کنه زایمان زودرس نگیرم

من‌۳۰ هفتم هنوز همون حدود نافو یه ذره بالاتره نی نیم .میترسم پایبن باشه 

نه فکر نکنم پایین باشه. خوبه دیگه. اگرم بربچه مشکلی نداره حالا کلی وقت هست تا بچرخه. واسه منم بریچ بود تا چند وقت پیش الان متمایل شده سمته پایین. پاهاشو تو پهلوم حس میکنم سرشم یه کم از نافم پایین تره. الانشکم من که پایینه چیز خاصی نیست. نترس. میگن احتمال داره افتادگی رحم پیدا کنیم. 

منکه گاهی میاد بالای ناف و زیر معده بیشتر رو خود ناف و اطرافش حس میکنم خدا کنه زایمان زودرس نگیرم

ببین ی وقتی حرکت پاش. ی وقت دستش. ی وقت با سرش ضربه میزنه.....نگران نباش . رفتی سونو بگو بهت بگه موقعیت دست و پاش چجوری. خیالتم راحت میشه