2777
2789
عنوان

چطور از همسرتون پول میگیرید

5916 بازدید | 97 پست

سلام دوستان شما چطور از همسرتون پول میگیرید؟ میخوام تجربیاتتون در اختیارم بزارید ممنون، 

من نمیدونم من هنوز بلد نیستم از شوهرم چجوری باید پول بگیرم یا همسرم خیلی سر سخته، بعضیا میگن کلا کارت شهرمون دست مونه و فلان واقعا چطوری؟ همسر من کلا خرید خونه رو خودش انجام میده به خاطر همین پولی تو خونه نمیزاره که منم یه وقت لازم دارم بردارم خرج کنم، خودمم هر موقع برای خودم چیزی بخوام بخرم یا آرایشگاه بخوام برم و... از قبل باید بهش بگم یا خودش میبرم خرید، یا میپرسه چقدر میشه دقیق همون قدر بهم میده،اصلا نمیتونم پس اندازی داشته باشم که یه وقت خودم دلم میخواد چیزی بخرم بهش نگم بتونم بخرم،البته بعضی موقع ها هم قرار بود بده برم خرید اینقدر امروز فردا میکنه که دیگه منم خسته میشم بهش بگم،😔

لطفا تجربیاتتون و بنویسید هم من استفاده کنم هم اونایی که مثل من مشکل دارن

ممنون. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهتره مثلا وقتي چيزي نياز داري يك مقدار بيشتر بگي مثلا اگر ٢٠تومن ميشه بگو ٣٠ و اون اضافه رو پس انداز كن

❤️🌈💚🌈💛🌈💜🌈💙🌈🧡🌈💖🌈❤️🌈💜🌈💖🌈‏گل سرخم چرا پژمرده حالی؟ ‏بيا قسمت كنيم دردی كه داری ‏بيا قسمت كنيم، بيشش به من ده  ‏كه تو کوچک دلی، طاقت نداری🌈💓🌈💝🌈💞🌈🌈💔🌈💘🌈❤️🥺🥰😊🤗 ‏⁧ 

شوهرمن اوايل اينطوري بود

منم روم نميشد بهش چيزي بگم

تا اينكه تو يه دعوا ،حرفهامو بهش زدم

اصلا شوكه شده بود

هرچند هنوز هم دل پول دادن نداره

از سروصدام ميترسه

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.

ممن خودم شاغلم اکثرا نمیگیرم اونم والا ب رو خودش نمیاره اما برای مثلا ی لباسی یا عیدی چیزی ک ارایشگاه گرون تر میشه بهش بیشترشو میگم و میگیرم توام اگ 100 میشه بگو 200 

من خوشحالم چون خدا همیشه هوای منو داره

بهش بگو واسه من ماهیانه تعیین کن . من دوس ندارم هر روز دستم جلوت دراز باشه واسه پول.

من خودم هر از گاهی میگم پول نقد تو کیفم نیست واسم پول نقد بگیر بیارر

یه کارتم داده دستم توش همیشه یه مقدار پول هست معمولا خریدی داشته باشم از اون بر میدارم

پول نقدام همیشه میره واسه به کمک به خونوادم هیچ وقت جمع نمیشه 

عزیزم منم همدرد شمام این بستگی به تربیت خانوادگی شوهرت داره و اینکه زمان مجردی چه مدلی زندی میکرده داره خیلی اصرار برای پول گرفتن فایده ایی نداره خودتو خسته نکن

وزن فعلی ۹۶  هدف اول ۸۹  وزن هدف اخر۷۴  قد ۱۶۶  من مطمینم با صبر و تلاش به هدفم میرم

کف دست مو نداره حالا بیا بکن بنده خدا تا حقوق می گیره قسطا رو می ده خرید خونه رو هم انجام می ده پول قبض ها رو هم پرداخت می کنه ما بقیش هم به زور تا سر ماه می رسونیم هرچی بمونه خرج بچه ها می شه 

مجبورش کردم ماهی ۵۰تومن واسه پس انداز هرماه برام بریزه نخندید توروخدا انقد خسیسه همینم به زور راضی شده هردفعه سربرج قرشو میزنه

هرکی راجب زایمان طبیعی اپیدورال اطلاعاتی داره بهم بگه یه دنیا تشکر😘😘😘😘

خودم شاغلم اصلا نمیتونم بهش بگم 

تا بحال هم نگفتم اما وقتی میریم خرید همیشه با هم میریم هرچی بر میدارم خودش حساب میکنه فقط پول ارایشگاهمو خودم میدم یا وقتی با کسی برم بیرون و اون نباشه 

اما خریدای اصلیمو با شوهرم میرم

الهم صلی علی محمد وآل محمد🤲 خواهش میکنم هرکی امضامو خوند واسه سلامتی داداشم یه صلوات بفرسته🙏🙏