2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترم زیاد شبیه من و شوهرم نیست همش میاد و میگه درست عین عمه شه بخدا اصلنم شبیه اون نیست جلو روم میگه اگه به مامان باباش نره خوبه  به عمش بره که دیگه حرف نداره عمش همه چیز تمومه

دخترت چند سالشه دفعه ی بعد که از این چرتو پرتا گفت بگو مادر شوهرت به بچه های خودتم اینا رو یاد داده

اگه چیزیم میگم خودشو میزنه به نفهمی انگار نه انگار که من اصلا دارم حرف میزنم

دخترم زیاد شبیه من و شوهرم نیست همش میاد و میگه درست عین عمه شه بخدا اصلنم شبیه اون نیست جلو روم میگ ...

من بودم میگفتم مادر اگه به عمش بره ی پیت نفت میریزم روش اتیشش میدم خدانکنه به اون بره زبونتون گاز بگیرید اووووووووف اتیشی میگفت با این حرف

من بودم میگفتم مادر اگه به عمش بره ی پیت نفت میریزم روش اتیشش میدم خدانکنه به اون بره زبونتون گاز بگ ...

نمیدونم چرا هر چی میگه نمیتونم تو روش جوابشو بدم فقط حرص میخورم و تو دلم میمونه

بسم الله

واقعا آدم باید روانشناس و روانکاو و روانپزشک باشه تا از دست این مادرشوهرا دیوونه نشه

همش باید تو این فکر باشیم چه جوری با این روان پریشا مقابله کنیم

زن گنده انگار عقل نداره اینا رو به بچه یاد بده

انسانیت یعنی اگه شرع و قانونی هم وجود نداشته باشه بازم آدم خوبی باشی👌
نمیدونم چرا هر چی میگه نمیتونم تو روش جوابشو بدم فقط حرص میخورم و تو دلم میمونه

دقیقا ی بار مادرشوهرم گفت خداکنه بچت به عمش بره منم گفتم حاج خانوم من سگم مث دخترت باشه میکشمش چه برسه بچم از اونروز جرات نداره وراجی کنه جلوم مبدونه که دهنم چاک و بند نداره

من بودم میگفتم مادر اگه به عمش بره ی پیت نفت میریزم روش اتیشش میدم خدانکنه به اون بره زبونتون گاز بگ ...

نه اينجوري خوب نيست رو بچه اثر بد ميزاره 

ميتونه بگه قيافه مهم نيست خدا رو شكر هم طرف مادري هم پدري قيافشون خوبه مهم اخلاق و رفتاره كه خدا كنه به من بره

من نميدانستم معني هرگز را… تو چرا باز نگشتي ديگر؟   
بسم الله واقعا آدم باید روانشناس و روانکاو و روانپزشک باشه تا از دست این مادرشوهرا دیوونه نشه همش ...

والا بچست هر چی بهش بگی زود یاد میگیره اولاش که چیزی بلد نبود وقتی دخترم میومد با دست منو میزد اینم بیشتر تشویقش میکرد ولی یه بارم که داشت همین کارو با شوهرم میکرد این دفعه منم جلو روی مادر شوهرم تشویقش کردم که باباشو بزنه گفتم ببینم فقط مادر شوهرم واسه من اینجوریه یا واسه پسرشم همین جوریه دیگه وقتی من این کارو کردم زود زود به دخترم میگفت عزیزم با بابا این کارو نکن زشته 

استارتر جان دور از جونت شوهرت چرا انقدر سیب زمینیه هیچی نمیگه. اه اصابم خورد میشه. حیف که نمیشه با روحیات بچه بازی کرد وگزنه بهش میگفتیم برو بزن تو دهن مادربزرگت. تو رو خدا کم برو خونش.بچتو انقدر وابسته کن که به حرفاش گوش نده زیاد رو بچت کار کن که ازت تعریف کنه.خواهر شوهرت مجرده؟؟؟

میشه لطف کنید واسه مامان و بابام و برادرم یه صلوات بفرستید مشکلشون حل شه. خدا هم مشکلاتونو حل کنه انشالله

اگرم دیدی بچت گوش نمیده اندفه اگه اومد حرف بدی زد اروم جلو مادر شوهرت بزن تو دهنش اگرم زد اروم بزن رو دستاش. بگو این کارا مال ادمای بیشعوره.بزار ببینه نوش کتک میخوره دیگه ادم شه

میشه لطف کنید واسه مامان و بابام و برادرم یه صلوات بفرستید مشکلشون حل شه. خدا هم مشکلاتونو حل کنه انشالله
اگرم دیدی بچت گوش نمیده اندفه اگه اومد حرف بدی زد اروم جلو مادر شوهرت بزن تو دهنش اگرم زد اروم بزن ر ...

چکار کنم عزیزم نرم نمیشه اون موقع شوهرم میگه خانوادمو نمیخواد مجبورم باید برم