2777
2789
عنوان

خدايااااا😞😞😞😞

583 بازدید | 11 پست

خدايا ! به حق اين بارون عزيزت ،همه هموطنامو آگاه كن 🙏🏻ايشالله هيچ مادر پدري وظيفه مقدسشون رو فقط توليد مثل نشمارن🙏🏻الهي آمين انشالله ديگه شاهد جملاتي مثل بچه روزي خودشو مياره نباشيم 😞😔

ما فقط میتونیم واسه خودمون تصمیم بگیریم نه بقیه

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی امین! واقعا درست میگی. ادم می شناسم می بینش انگار خل مشنگه یک جورایی. دو تا بچه از ازدواج اولش داره. بعد از طلاق با یک دختر تقریبا بی سواد ازدواج کرده که دلش می خواسته خودش هم بچه داشته باشه . دنبال درمانش هم رفته . حالا بعد یک سال دوقلو حامله است. . خدایا حکمتتو شکر!

حالا بشنوی چی میشه هر کس یه نظری داره ، واقعا خدایا یه عده رو از حساسیت زیاد در ار  برا هر موضو ...

عزيزم ناراحت ميشم واقعااااا 

😞😞😞😞

گريه ام گرفته از سر چنتا تاپيك😞😞😞😞

خانومه ميگه پول ندارم برم آزمايش ،سونو ،غربالگري 😔

اون يكي ميگه پول شير و دارو ندارم 

يكي ديگه بچش مريضه ! چرا ؟ چون وقتي باردار بوده نرفته آزمايش ! واقعا آدم نميدونه بايد غصه ي چي رو بخوره 😞چرا وقتي وضع مالي يه خانواده حتي در حد معمولي ام نيست كه نيازاي اوليه بچه رو فراهم كنن بايد بچه دار شن ؟چرا بايد زندگي خودشون و فرزندشون سياه بشه ؟چرا خودشونو گول ميزنن؟ تا كي ؟؟؟؟

قربون دهنت عزيز دلم  بالاخره يكي دركم كرد♥️

برای خیلی ها بچه یه قسمت از زندگیه

بعنی  اگه بدبخت ترین آدم دنیا باشن باید یه بچه رو هم بدبخت کنند 

روزی رسان قطعا خداست ،اماعقل هم چیز خوبیه

میشه مهربون تر باشیم❤
البته کشورهای پیشرفته اینقدر خانواده ها را حمایت می کنند و حق و حقوق برای بچه ها قایل می شوند که قشر ...

بله گلم درسته 

ولي اينجا ايرانه ! بچه براي خانواده هاي فقير نه تنها منبع درامد نيست ،بلكه باعث بدبختي و سياه روزي كل اعضاي خانواده است ! 

واقعا از بعضي تاپيك ها گريه ام ميگيره ! از اين همه نا آگاهي ،جهل ،فقر فرهنگي ! خانومه ميگه شوهرم شغلي نداره ،توي زيرزمين مستاجريم ،واسم دعا كنين با آيه فلان سوره فلان حامله بشم 😐