2777
2789
عنوان

چه خبره امشب ؟؟؟!!!😐😐😐

315 بازدید | 18 پست

بازار تاپیک خواهر شوهرا داغه و مخاطبینشم زیاد ... اما الان بخوام   یک روانشناس خوب کودک در زمینه استرس و اضطراب و نگرانی کودک معرفی کنید سریع همه از تاپیک میزنن بیرون   ....حالا واقعا کسی سراغ نداره  یک بازی درمانگر خوب ؟؟؟

والا منم فکر کردم نی نی سایت برای بچه دار شدن و این موضوعاته ولی تاپیک زدم درباره بچه دار شدن دونفر پست گذاشتن فقط 

فقط باید عکس بزاری از یه جاییت تا بشه پربازدید

نه انسانی دوست من است و نه انسانی دشمن من ، بلكه هر انسانی معلم من است.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا منم فکر کردم نی نی سایت برای بچه دار شدن و این موضوعاته ولی تاپیک زدم درباره بچه دار شدن دونفر ...

😂😂😂😂😂

من برای خودم زندگی میکنم 😊برام مهم نیست دیگران چی فکر کنند 😛برا همین راحت زندگی میکنم 😁مهم اینکه خودم راضی باشم 😉😉😉😉
کسی که خودش تجربه کرده باشه و نتیجه خوبی گرفته باشه

اطلاع ندارم کوچولوتون چند وقتشه 

من برای خودم زندگی میکنم 😊برام مهم نیست دیگران چی فکر کنند 😛برا همین راحت زندگی میکنم 😁مهم اینکه خودم راضی باشم 😉😉😉😉
7 یال

برا بازی به مشاوره احتیاج داری یا کلا میخای ببری برا حل مشکلی 

بهترین مشاور برای بچه فقط خودمونیم باید اول ببینیم تو چه زمانی استرس واظطراب داره  من پسرم فوق العاده حساس خیلی ولی فقط با حرف زدن و قرار دادنش تو اون وضعیت بهش کمک میکنم که دیگه ازون شرایط فرار نکنه