2777
2789

۲۰دی سال۷۵ همزادم‌لایکم کنه

لعنت به شبهای بعد از توووووو  به دردی ک ماند از توووووو.....‌‌  به دادم نمیرسی.....  رفتی آواره شد خانه😢ماندم غریبانه😭لعنت به بی کسی💔🤦‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا صفه دوازده خوندم ۳ بهمن نبود ،اگه کسی بود ریپلای کنه ممنون

فرشته کوچولوی من  عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش ! آخه به بودنت احتیاج داشتم مامان بشه فدای تک تک تار و پودت   
اي جااانم😃😃😃🤗🤗

منم سه بهمنم یه روز زودتر میومدی دیگه آه😞

فرشته کوچولوی من  عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش ! آخه به بودنت احتیاج داشتم مامان بشه فدای تک تک تار و پودت   
منم سه بهمنم یه روز زودتر میومدی دیگه آه😞

به جاش پروفايلمون شبيه همزادن😃😃😃😂😅

عزيزم من ب موقع اومدم تو عجله داشتي ي روز زودتر اومدي مرسي اه😁

خدایا شکرت که هستی و برایمان خدایی میکنی...💜
به جاش پروفايلمون شبيه همزادن😃😃😃😂😅 عزيزم من ب موقع اومدم تو عجله داشتي ي روز زودتر اومدي مر ...

ععع پروفایلمو ن یکیههههه😲

ععع پروفایلمو ن یکیههههه😲

اره 😅😅😅

راستييييي ي چيزي بگم ناراحت نميشي؟

ني ني همه چيزو حس ميكنه حتي اگه يبارم امضاتو بخوني پس بهتره جاي اينكه بگي دنياي بد پاكش كني بگي دنيايي پر از عشق و محبت و خوبي كه اينجوري از اول بشناسه و حس كنه و بار بياد😙

خدایا شکرت که هستی و برایمان خدایی میکنی...💜