خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین ....
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
عجبا، باز من دوست داشتم وقتی ازدواج کنم شوهرم نذاره برم سرکار وخونه داری کنم چقدر جاها عوض میش ...
انقدر دوست دارم برم سرکار که حد نداره چون عاشششق ححسابداری ام
بقول شماجاهامون عوض شده😂
خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین ....
از اعداد و ارقام متنفرم خیلی سخته آدم شغلش دوست نداشته باشه.انشاالله استخدامی دولتی قبول شب که شوهرت ...
ای بابا...دولتی ها که اصصصصلا امیدی بش نیست...اره بده ادم شغلش رو دوست نداشته باشه از نظر روانی تحت فشاره
خدا کمکتون کنه