2777
2789
من سه سال حسابدار شرکت بازرگانی بودم دو سال صندوقدار قرض الحسنه و درحال حاضر دوساله که فقط تدریس میک ...

من ک کلا حسابداری رو دوست نداشتم توفیق اجباری شد دیگه ..تدریس ک خیلی خوبه فقط اعصاب میخواد

وای من عاشق حسابداری ام

اما شوهرم نمیذاره برم سرکار

میگه خوشت میاد خودت رو درگیر کنی😏😏😏😏

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وای من عاشق حسابداری ام اما شوهرم نمیذاره برم سرکار میگه خوشت میاد خودت رو درگیر کنی😏😏😏😏

عجبا، باز من دوست داشتم وقتی ازدواج کنم شوهرم نذاره برم سرکار وخونه داری کنم  چقدر جاها عوض میشه خخ

عجبا، باز من دوست داشتم وقتی ازدواج کنم شوهرم نذاره برم سرکار وخونه داری کنم  چقدر جاها عوض میش ...

انقدر دوست دارم برم سرکار که حد نداره چون عاشششق ححسابداری ام

بقول شماجاهامون عوض شده😂

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 
انقدر دوست دارم برم سرکار که حد نداره چون عاشششق ححسابداری ام بقول شماجاهامون عوض شده😂

از اعداد و ارقام متنفرم خیلی سخته آدم شغلش دوست نداشته باشه.انشاالله استخدامی دولتی قبول شب که شوهرت راضی شه

از اعداد و ارقام متنفرم خیلی سخته آدم شغلش دوست نداشته باشه.انشاالله استخدامی دولتی قبول شب که شوهرت ...

ای بابا...دولتی ها که اصصصصلا امیدی بش نیست...اره بده ادم شغلش رو دوست نداشته باشه از نظر روانی تحت فشاره

خدا کمکتون کنه

ای بابا...دولتی ها که اصصصصلا امیدی بش نیست...اره بده ادم شغلش رو دوست نداشته باشه از نظر روانی تحت ...

اگه امیدت بخدا باشه حتما قبول میشی با وجود همین شرایط بد...منم انشاالله ارشد رشته مورد علاقمو قبول شم و سرکاری ک دوست دارم برم حسابداری رو میزارم کنار

من ک کلا حسابداری رو دوست نداشتم توفیق اجباری شد دیگه ..تدریس ک خیلی خوبه فقط اعصاب میخواد

اتفاقا تدریس خیلی آرامش ش بیشتره و مسئولیت ش کمتر 

ای آنکه دوست دارمت اما ندارمت   جایت همیشه در دل من درد می کند 💔