خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین ....
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
بستگی ب کارخونه داره! بزرگ یا کوچک، اگر بزرگه ک چندتا حسابدار داره و مسئول همه چی نیستی و همچنین هتل، من تو پخش مواد غذاییم بسیار کارم زیاده ،
اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانهها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارممن این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم
اره بنظر منم از بین انواع حسابداری که دانشگاه میخوندیم صنعتی از همش سختتر بود
منم یبار افتادم😐😐😐😐
خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین ....
هتل خيلي راحتر از كارخونس حقوقش چقدر بهتون گفتن؟ بستني بزساعت كاريتون داره و متفاوت ب ...
من حسابدار شرکت پخش بودم بخاطر ساعت کاری زیادش اومدم بیرون.الان یه شرکتی هست که نرم افزار پایارو رو بهمراه مالیات و..آموزش میده بعد معرفی به کارمیکنه.من میتونم خودم نوع شرکت ک کارخونه باشه باهات بهشون پیشنهاد بدم ک اگه همچین موردی بود منو تو اولویت بزارن
من سه سال حسابدار شرکت بازرگانی بودم دو سال صندوقدار قرض الحسنه و درحال حاضر دوساله که فقط تدریس میکنم و اگر برگردم به اون دوران هرگز حسابداری شرکت رو دوس ندارم دوباره انجام بدم چون خیلی سخته اما صندوق رو دوست داشتم که بخاطر ازدواج و شغل همسرم که شهر دیگه س مجبور به استعفا شدم ولی خب تدریس خیلی راحت تره و بیشتر دوسش دارم
ای آنکه دوست دارمت اما ندارمت جایت همیشه در دل من درد می کند 💔