2777
2789

من حسابداری خوندم ولی کار نمیکنم😊😊😊

ولی از نظر محیطی فکر کنم هتل بهتره برا یه خانم

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هتل بهتره عزیزم حسابداری کارخونه حسابداری صنعتی میشه که بسیار سخته و محیط هم برای خانمها فکر میکنم خیلی مناسب نیست

ای آنکه دوست دارمت اما ندارمت   جایت همیشه در دل من درد می کند 💔    

بستگی ب کارخونه داره! بزرگ یا کوچک، اگر بزرگه ک چندتا حسابدار داره و مسئول همه چی نیستی و همچنین هتل، من تو پخش مواد غذاییم بسیار کارم زیاده ، 

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم

من خودم الان نزدیک به 7 ساله که حسابداری میکنم و حسابداری صنعتی رو برای خانم ها اصلا پیشنهاد نمیکنم 

اره بنظر منم از بین انواع حسابداری که دانشگاه میخوندیم صنعتی از همش سختتر بود

منم یبار افتادم😐😐😐😐

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 
هتل خيلي راحتر از كارخونس  حقوقش چقدر بهتون گفتن؟ بستني بزساعت كاريتون داره  و متفاوت ب ...

من حسابدار شرکت پخش بودم بخاطر ساعت کاری زیادش اومدم بیرون.الان یه شرکتی هست که نرم افزار پایارو رو بهمراه مالیات و..آموزش میده بعد معرفی به کارمیکنه.من میتونم خودم نوع شرکت ک کارخونه باشه باهات بهشون پیشنهاد بدم ک اگه همچین موردی بود منو تو اولویت بزارن

من حسابدار شرکت پخش بودم بخاطر ساعت کاری زیادش اومدم بیرون.الان یه شرکتی هست که نرم افزار پایارو رو ...

نرم افزار پايا؟

اصلا نشنيدم 

خودت چ نرم فزاري بلدي؟؟

امين و سپيدار و....خيلي بازار كارظ بهترت

نرم افزار پايا؟ اصلا نشنيدم  خودت چ نرم فزاري بلدي؟؟ امين و سپيدار و....خيلي بازار كارظ بهتر ...

سمت شرق کشور نرم افزار پایارو معروفترین.من خیلی تو استخدامیا دیدم.من خیلی تجربه ندارم با نرم افزار رایورز که تقریبا مثل همکارانه کار کردم و میلیونر

من سه سال حسابدار شرکت بازرگانی بودم دو سال صندوقدار قرض الحسنه و درحال حاضر دوساله که فقط تدریس میکنم و اگر برگردم به اون دوران هرگز حسابداری شرکت رو دوس ندارم دوباره انجام بدم چون خیلی سخته اما صندوق رو دوست داشتم که بخاطر ازدواج و شغل همسرم که شهر دیگه س مجبور به استعفا شدم ولی خب تدریس خیلی راحت تره و بیشتر دوسش دارم