2777
2789
عنوان

خانم ها برای چروک دور چشم چی خوبه؟

1145 بازدید | 8 پست

28 سالمه،دور چشمم یه عالمه چروک داره،یه سری بوتاکس کردم چون پوستم حساس بود کبود شد،برای همین نمیتونم بوتاکس کنم،اکثر کرم های دور چشم هم اثری نداشتن،کسی روشی واسه کم کردنشون میدونه،راهنمایی کنه ممنون میشم

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود😊بالاخره در تاریخ ۲۰ شهریور ۴۰۳ بی بی چکم مثبت شد🤩🤩 ۱۹ آبان میرم برای ان تی...بعد اون به امید خدا تیکر بارداریم رو میذارم،واسم دعا کنید بچه م سالم باشه 😘❤

والا بنظر من باید حتما از کرم دور چشم استفاده کنی که چروکاش بیشتر نشه دیگه

البته من از هیچ کدوم از کرمای دور چشم خودم راضی نبودم که بهت معرفی کنم

خدایا فرزندم رو سالم و صالح و زیبا قرار بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وازلین من هر شب میزنم عالیه 

واقعا جواب میده؟ چند وقته استفاده میکنی گلم؟

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود😊بالاخره در تاریخ ۲۰ شهریور ۴۰۳ بی بی چکم مثبت شد🤩🤩 ۱۹ آبان میرم برای ان تی...بعد اون به امید خدا تیکر بارداریم رو میذارم،واسم دعا کنید بچه م سالم باشه 😘❤
سه ماهه استفاده میکنم برای تقویت ابرو هم خوبه

مرسی گلم از راهنماییت

وازلین.دور چشم کیو وی. روغن بادوم شبها.کیسه چای سبز.ماسک خیار

ممنون از راهنماییت عزیزم