من یه خانم خانه دارم که۲ بچه کوچیک دارم،دخترم۲سال و۵ماهشه و پسرم۹ماه،خیلی اذیتم میکنن،از یه طرف تمام کارای خونه رو باید انجام بدم و طرفی بایدمراقب بچه ها باشم و سر وصداهاشون رو تحمل کنم،دخترم خیلی جیغ میزنه هرچیم بهش میگم ساکت شو اصلا محلم نمیزاره،هروقت که خودم عصبیم و اونم جیغ میزنه خیلی کتکش میزنم، الانم جیغ زد کتکش زدم ،از اینکه میزنمش خیلی ناراحتم خیلی گریه میکنم بخاطرش،اگه شماراهکاردارید واسه اینکه دیگه جیغ نزنه خواهش میکنم ازتون کمکم کنید
كتك ميزني ؟؟؟؟؟ كتك ميزني ؟؟؟؟؟ خدايي چطور ميتونيد 😑😐😐 خودت روح و روان دخترتو با دستاي خودت داغون ميكني اول چهارتا كتاب راجبه بچه داري ميخوندي بعد ميزاييدي 🙄
اولا شما وقتی حوصله نداشتی نباید بچه دار میشدید بهتره اول یه راه کار پیدا کنید واسه کنترل اعصاب خودتون ..ممکنه چون کتکش میزنید لج میکنه و عصبیش کردی که جیغ میزنه. بچه ها آینه رفتار خود ما هستن
ببین عزیزم فاصله سنی بچه هاتون خیلی کمه و فک میکنم این باعث شده دخترتون لجباز بشه.به نظرم بیشتر بهش محبت کنید و اصلا یه هیچ عنوان حتی توی بدترین شرایط نزنیدش،سعی کنید نسبت به کاراش بی تفاوت باشید و اگه داره کاری میکنه اذییت میشید حواسشو پرت کنید یه چیزی بدید بخوره یا از گوشیتون یه چیزی نشونش بدید یا اصلا وقتی داره جیغ میزنه بی تفاوت نسبت به جیغش بگید مثلا بیا باهم ظرف بشوریم یا کیک درست کنیم..من خودم واقعا در طول یک هفته با این روش جواب گرفتم 🙂بعدم اونا بچه ان نباید انتظار زیادی ازشون داشته باشید