2777
2789
عنوان

رفتم سونو ان تی مونام😘

444 بازدید | 33 پست

سلام دوستای گلم😍😍😍رفتم سونو ان تی همه چیز خوب بود خداروشکر مرسی از بچهایی ک همیشه دعام کردن😘😘😘

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   

عه موناتوکی حامله شدی من نفهمیدم 😂😂😂😂

خداروشکرعزیزم به سلامتی انشاالله

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه موناتوکی حامله شدی من نفهمیدم 😂😂😂😂 خداروشکرعزیزم به سلامتی انشاالله

😅😅😅😅عزیزمی گلم شدیم دیگ سلامت باشی خاهری

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   

قربانت گلم😘😘😘

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔

بچهایی تو سونو ان تی جنسیت رو گفتن بهشون دقیق همون جنسیت بوده تو انومالی؟

بچها توروخدا جواب منم بدید.یه هفتس عقب انداختم زیر شکمم جایی ک رحممه سفت شده گهگاهی دلدرد و کمردرد دارم سینه هامم یکم حساس شده و ورم کرده یخورده بنظرتون سفت شدن زیر شکم میتونهوعلامت حاملگی باشه؟چن نفرم ب شکمم دست زدن گفتم سفته.جرعت ندارم بیبی چک بزنم

اگر خدا بخواهد،غیر ممکن،ممکن میشود!!(میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستید)
 خداروشکر

😘😘😘😘انشالله صحیح سالم بیاد بغلت نی نی خوشملت

بچها توروخدا جواب منم بدید.یه هفتس عقب انداختم زیر شکمم جایی ک رحممه سفت شده گهگاهی دلدرد و کمردرد د ...

بزن گلم اخرش ک چی انشالله ک بارداری😍

بزن گلم اخرش ک چی انشالله ک بارداری😍

بنظرت سفت شدن زیر شکمم میتونه از علائم حاملگی باشه؟میترسم مثه همیشه بخوره تو ذوقم بیبی منفی

بنظرت سفت شدن زیر شکمم میتونه از علائم حاملگی باشه؟میترسم مثه همیشه بخوره تو ذوقم بیبی منفی

نمیدونم گلم احتمالا باشه منم از ترس منفی شدن بیبی چک یه هفته بعد از پری بیبی زدم مثبت بود انشالله از شمام مثبته😍😍😍

میشه بپرسم چندهفتگی رفتی؟ هزینت چقدر شد؟! من نمیدونم صبرکنم 12هفتگی طبق سن جنین توسونو برم یا سن جنین طبق اخرین پریودی، چون 4روزباهم فرق دارن

نمیدونم گلم احتمالا باشه منم از ترس منفی شدن بیبی چک یه هفته بعد از پری بیبی زدم مثبت بود انشالله از ...

مرسی عزیزم