2777
2789

کودک است ...

جنگ نمی فهمد !

گلوله نمی فهمد !

شلیک نمی فهمد !

فقط بلد است بترسد ،

بلرزد ،

و حیران و هاج و واج ،

اشک بریزد و هق هق کند ...

این خونِ سرخ و معصوم ؛

زود است بر زمین بریزد .

وجدانتان کجاست ؟!

کجایِ جهان ؛

برایِ محکوم کردنِ ظلم ،

مظلوم را نشانه می روند ؟!

انتقامِ چوب هایِ خشک و کرم خورده را ،

از جوانه های نو رسیده ی باغ می گیرید ؟!

(اهواز_تسلیت)

برایِ صلح و آرامشِ ایرانمان ، دعا کنیم .

دکتر زهرا شعرا

جهت هماهنگی مشاوره تلفنی به شماره 09379453310 پیامک بزنید.(مشاور تربیتی کودک و نوجوان)

باورت میشه دلم نیومد کامل بخونمش؟بچه نقط ضعف منه...حتی در حد خوندن یه متن غمگین درباره ش.

چون بچه ها بی دفاعن....مظلومن...بی گناهن....

بمیرم واسه اون بچه چهارساله ک امروز رفت به بهشت...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که فک کنم کار خودشون بوده که بهونه جور کنن بگن اگر تو سوریه نجنگیم تو ایران باید بجنگیم و حسابی مانور بدن. 

بعدم تو سازمان ملل بگن ما از تروریسم آسیب میبینیم و داریم باهاشون مبارزه میکنیم و مظلوم نمایی کنن مثلا

من خودم.کلی گریه کردم

برا بچه ای که آسمونی شد

برا بچه ای که زخمی شد

برا بچه هایی که اینهمه صحنه ی هولناک دیدند و روان اونها تا سالها زخمی خواهد بود

جهت هماهنگی مشاوره تلفنی به شماره 09379453310 پیامک بزنید.(مشاور تربیتی کودک و نوجوان)

به علت اینکه حرفهای سیاسی در تاپیک زده نشه تاپیک را قفل میکنم

این تاپیک فقط برای همدردی با خانواده های عزادار و کودکان بود