2777
2789

من خودم با كنكور ميرم 

يكي از دوستام بدون كنكور ميخواد

الان ثبت نام ميكنن؟؟ 

دست من سوي خداست🙏دوستان براي حاجت رواييم صلوات بفرستين لطفا❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معلومه ک میکنن دانشگاه ازاد هم.ثبت نامی داره

اخه من شنيدم بايد تابستون ميرفت ثبت نام ميكرد 

ولي فك كنم الان هم بكنن نه؟

مگه میشه بدون کنکور ارشد پیام نور خوند منم میخوام 

اگر ليسانس داشته باشي اره ميشه تنها دانشگاهي كه ارشد بدون كنكور داره ظاهرا پيام نوره منم ديشب توي اينترنت گشتم ديدم شايدم اشتباه كنم كسايي كه اطلاعات كامل دارن ميان ميگن الان، البته من ارشدم دارم ي رشته ديگه ميخوام بخونم كلا 

اخه من شنيدم بايد تابستون ميرفت ثبت نام ميكرد  ولي فك كنم الان هم بكنن نه؟

براي دوره ليسانس اره داره فكر ميكنم همين روزا هم تموم بشه ثبت نامش برو سايت خود دانشگاه ازاد 

براي دوره ليسانس اره داره فكر ميكنم همين روزا هم تموم بشه ثبت نامش برو سايت خود دانشگاه ازاد 

ازاد نيست 

پيام نور 

اره تا سوم مهلت هست

اگر ليسانس داشته باشي اره ميشه تنها دانشگاهي كه ارشد بدون كنكور داره ظاهرا پيام نوره منم ديشب توي اي ...

اره لیسانسم

من پارسال ک تحقیق کردم گفتم منظورشون از بدون کنکور فراگیره پیام نوره 

یعنی یه ترم میخونی اگه معدل اوردی دانشجوشون میشی در غیر اینصورت نه

ازاد نيست  پيام نور  اره تا سوم مهلت هست

ازادم ي سري رشته هارو اعلام ميكنه براي ليسانس من تا پارسال كه ميرفتم دانشگاه ميديدم اعلاميشو، الان پيام نور براي فوق گفتي شما يا ليسانس؟ 

ارشد پیام نور بی کنکور هست ولی چند تا کتاب بهتون معرفی میکنن اونا رو باید امتحان بدین و قبول بشین بعد قبکل شدید این کتابها ترم اول شما محسوب میشه اسمشه بی کنکور هست ولی همون امتحانه هم سخته خخ چون مدت خوندن  کتابا کمه.زمانشو نمدونم بعد دوره  ما عوص شد نمدونم بهمن یا اردیبهشت 

اره لیسانسم من پارسال ک تحقیق کردم گفتم منظورشون از بدون کنکور فراگیره پیام نوره  یعنی یه ترم ...

اره ديگه همين ميشه. در اصل درساي ترم اولو خودت ميخوني ميري مثل بقيه دانشجوها امتحان ميدي، اگر معدل بالاي ١٢ و همه درسا بالاي ١٠ بياري قبول ميشي و از ترم دوم مثل دانشجوي عادي ثبت نام ميكني