2777
2789
عنوان

ازمایش دوباره بعد غربالگری اول

| مشاهده متن کامل بحث + 105 بازدید | 22 پست
اگه از ۱۶ هفته به بعد هستش ازمایش غربالگری دومه

من  ۳م شهریور ۱۲ هفته و ۶ روزم بود.غربالگری اول و دادم.چون دکترم رفتم بود مسافرت سشنبه هفته پیش جواب و بردم پیشش.که دید و گفت همه چی خوبه. گفت واست ازمایش نوشتم انجام بده. فردا ۱۷ هفتم میشه

خدا جون ممنون   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من  ۳م اردیبهشت ۱۲ هفته و ۶ روزم بود.غربالگری اول و دادم.چون دکترم رفتم بود مسافرت سشنبه هفته پ ...

پس همون غربالگری دومه

احتمالا یکی از مواردشمAFP باشه او دفترچه ببین بعد

دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️
خدا کنه همین باشه.فکر مو درگیر کرده.شما از هفته چند شکمت بالا اومد؟؟؟

زیاد بالا نیومده، چون یکم شکم داشتم،حرکات جنین هم تا الان اصلا احساس نکردم، کلا تا ترم سونو باورم نمیشه حامله ام، چون ویارم اصلا نداشتم

زیاد بالا نیومده، چون یکم شکم داشتم،حرکات جنین هم تا الان اصلا احساس نکردم، کلا تا ترم سونو باورم نم ...

منم شکم داشتم قبلش   الانم اندازه یه پرتقال کوچولوء.منم حرکاتشو اصن حس نکردم.خیلی نگرانم.

خدا جون ممنون   

منم شکم داشتم قبلش   الانم اندازه یه پرتقال کوچولوء.منم حرکاتشو اصن حس نکردم.خیلی نگرانم.

نگران نباش، شکم اول میگن تا ۲۲ هفته حتی بیشتر وقت هست، من که منتظر حرکاتشم،😍😍😍😍