2777
2789
عنوان

کیا دارن جدا میشن با یه بچه

362 بازدید | 27 پست

بچم زیر ۲ساله دارم جدا میشم همش خیانت هی بخشیدم اما کسی که هی اینکارو میکنه تا اخر همینه اخلاقش اکثرا بده و با دیگران خوشه بیشتر تا با من من همش تنهام و حرف بزنم میشه غر غر و اذیت کردن

افکار ضد و نقیض زیاد میاد سراغم نمیدونم تصمیمم درسته یا نه اما میدونم که مرد زندگی نیست این قدر مثال دارم بزنم از کاراش اما خلاصش همین بود نمیدونم بعدش چی پیش میاد اما جلو بچه همش دادو دعوا و کلا عشقو احترامی برام قائل نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک بار داری زندگی میکنی پس لایق زجر کشیدن نیستی 

بچه نشه بهونه برای ادامه زندگی 

یک سری چیزا رو میشه بخشید اما خیانت نه ..

چون تو انسانی و ارزشت بالاتره 

مصمم باش رو تصمیمت و طلاق بگیر و زندگی ک لایقشی رو خودت بساز ک بچه ت در آینده بهت افتخار کنه 

قوی باش 

😁😁😁😁😂😂😂

عزیزم منم شرایط شما رو دارم. همسر منم هنیشه انکار میکرد اما الان دیگه خیلی وقیح شده به صراحت لجنکاریشو بروز میده. ما هم داریم جدا میشیم اونم با یه بچه سه ساله. تو خونه ایی که احترام نیست عشق نیست و همش بد دهنی و فحش و ناسزاست هرچقدر هم ما صبوری و گذشت کنیم هیچ فایده ایی اون زندگی نه برای ما و نه برای بچه امون داره. ارامش و احترام حق ماست. اگه درامد داری و مستقلی بچه ات رو بردار و فرار کن

عزیزم منم شرایط شما رو دارم. همسر منم هنیشه انکار میکرد اما الان دیگه خیلی وقیح شده به صراحت لجنکاری ...

اره اینم همش انکار میکرد وقتی هم به مرز طلاق میرسیم شروع میکنه به درستش میکنیم و زبون بازیو بچرو بدبخت نکنو اینا 

زندگی با خونواده سخته مخصوصا اگه درامدیی هم نداشته باشی. خودت باید تصمیم بگیری که بمونی تو زندگی یا بری.

اگه شوهرتو دوست داری هنوز سعی کن زندکیتو بسازی. اما اگه دوسش نداری و نمیخوای زندگیتو تموم کن