2777
2789
عنوان

خیلی فوری بچه های باردار کمکم کنید

1078 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها بچه ها توروخدا من تست cmv  مثبت شده با عدد 34  دکتر نگرانم کرد گفت سریع برو پیش متخصص عفونی . کسی مثل من بوده دیگه دیوونه شدم

ببخشید cmv چیه؟ ولی نترس استرس برات از همه چی بدتره عزیزم آروم باش و دکتری ک گفته رو برو

و خدایی که ب شدت کافیست، وزن شروع ۶۸ وزن هدف ۵۸        من خودمو خیلیییی دوست دارم                                

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چیه ولی ایشالا ک مشکلی نیست به خودت استرس نده برا نی نی بده

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

ببین من خوندم برای نوزاد خطر شنوایی داره فقط ..باید تحت نظر پزشک باشی ...هیچ مشکلی نداره ... هیچ نگران نباش ...دکتریو برو که دکترت معرفی نکرده باشه ..ی دکتر خودت پیدا کن ... از نوزاد دفع میشه این ویروس

اندر دل من درون و بیرون همه او است   اندر تن من جان و رگ و خون همه اوست   اینجای چگونه کفر و ایمان گنجد   بی‌چون باشد و جود من چون همه اوست  
عزیز منم این ازمایش دادم .iggمثبته؟خطرناکه این یعنی چی؟ بعد igmمنفی 

ن گلم مشکلی نیس اگه تو رنج igg مثبت باشه . یعنی نسبت ب اون بیماری ایمن هستی و قبلا ویروس رو گرفتی و دیگه ایمن هستی

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود