2777
2789

😔امروز مامانم منو برداشته برده بیرون مثلا ی چی بگیریم منم ک خسته و افسرده رفتیم از ساعت ده صبح تا یک منو تو کوچه خیابون چرخونده منم رفتم سوار تاکسیا شدم اینم اومده خونه منم داشتم درس میخوندم ی ریز حرف زد هرچی از دهنش درومده ب من گفته میگه پرتت مبکنم از خونه بیرون بعد بهش گفتم ساکت شو دیگه اینم اومد منو گرفت زیر مشت و لگد مامانبزرگم اومده نجاتم داده منم همونجور میزدم تو سر خودم ک این چ زندگی نحسیه من دارم الانم تموم بدنم کبود شده😢😢منو مامانم ابمون توی یجوب نمیره ی خواستگار دلشتم ک عشقم بود اونم رد کرد رفت بعد محرم الا عروسیشه منم شدم ی ادمه افسرده و خسته اون اخرا دیگه خودمو خالی کردم😢گفتم اخه تو کی برا من مادری کردی مادری نکردی ک زندگیمون اینجور شد شدم ی ادم افسرده و عصبی تا کی حسرت اینو اونو بخورم مننن کجا رفت اون دختر شر و شور ..چ خوب شد عشقم رفت با یکی دیگه عقد کرد من..ی ادم عصببی و افسرده لایقش نبودم...دلم میخواد خودمو بکشم😭

ببخشید طولانی شد خواستمدردو دل کنم خالی شم

جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا عشقتو ول کن اگه عشق بود برات صبوری می کرد نه اینکه بدوویه بره زن بگیره ... دوم اینکه فقط درستو بخون دوستای خوب و درستکار پیدا کن باهاشون برو بیرون جاهای مثبت فقط... با مادرت هم کاری نداشته باش اونم مشکلات خودشو داره ... اگه مادربزرگت خوبه باهاش بمون

اندر دل من درون و بیرون همه او است   اندر تن من جان و رگ و خون همه اوست   اینجای چگونه کفر و ایمان گنجد   بی‌چون باشد و جود من چون همه اوست  
چه بد😞 دلیل رفتاراشون چیه خب؟؟؟؟؟

من همیشه قربانی بودم ی داداش فلج داشتم کوچیک تر ک بودم مامانم همیشه حرصشو روی من خالی میکرد از همون اول من کتک خور بودم😢

جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک
من همیشه قربانی بودم ی داداش فلج داشتم کوچیک تر ک بودم مامانم همیشه حرصشو روی من خالی میکرد از همون ...

خب پس درکش کن بزرگ کردم بچه فلج کار سختیه .. 

اندر دل من درون و بیرون همه او است   اندر تن من جان و رگ و خون همه اوست   اینجای چگونه کفر و ایمان گنجد   بی‌چون باشد و جود من چون همه اوست  
هرکاری میتونی بکن مستقل شی از این چیزا خیییلی هست تو خونواده های ایرانی راه حلشم فقط اینه که خودت ...

فرار کنم از خونه یعنی?من بچه طلاقم بابامم نگهم نمیداره ول کرده رفته خبری هم  ندارم از بابام ک برم پیشش

به هر حال 18 سالگی سنازدواج نیست عزیزم .. وگرنه از خونه پدرت میرفتی یه جای بد تر !!!

شانس اوردی ولی در اینکه مادرت نرمال نیست شک نکن 

در ضمن من یه توصیه دارم 

امیدوارم عمل کنی

تنها راه نجاتت درس خوندن و دانگشاه رفتن در شهر دیکه است 

همین و بس

بشین درس بخون نه شوهر کن نه به مادر نمحل بده