2777
2789
تخت خوابشو طوری بردار که بعد از اینکه نوجووون شد هم استفاده کنه ... خیلیم قشنگن... حتما مدل کمدش ساد ...

كاملا موافقم. منم ان شاالله همين فكرو دارم 

خدايا مرسي ❤️
تخت خوابشو طوری بردار که بعد از اینکه نوجووون شد هم استفاده کنه ... خیلیم قشنگن... حتما مدل کمدش ساد ...

دقیقا ساده هیچوقتم از مد نمیوفته اینایی که طرح کلاسیک دارن وتو بازار هستن خیلی قشنگن منم به همسرم گفتم همون مدلی که میخواستم ساخت

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بستگی به این داره که اولویت هاتون چی باشه٬ مثلا من دیدم بعضی ها کمد و دکور شیک می گیرن اما برای بچه صندلی ماشین نمی گیرن و....

اینا به نظر من اولویته:

صندلی ماشین (حتی اگر ماشین نداشته باشیم٬ برای تاکسی و....)

کالسکه ی خوب دوکاره که مخصوص نوزاد هم باشه (چون نوزاد باید تخت بخوابه و کالسکه ی بچه ی بزرگ بهش آسیب می رسونه)

تخت مخصوص شش ماه اول (از اینایی که می چشسبه به تخت والدین). تخت برای بعد شش ماهگی با تشک خیلی خوب.

آغوشی.

در درجه ی بعد هم:

میز تعویض (از این مدلهایی که زیرش هم دراور لباس داره) ٬ کیف تعویض٬ تاب الکتریکی و....

اگر سوالی در مورد مهاجرت٬ ویزای تحصیلی٬ پناهندگی و... در اروپا دارین می تونین ازم بپرسین٬ سعی می کنم جواب بدم. 

من با مامان و بابام رفتم مغازه سیسمونی خودش راهنمایی کرد. اینارو گرفتیم : سرویس لحاف تشک.سرویس حوله. سرویس نوزده تیکه لباس. دوتا سه تیکه . دو دست لباس زمستانی . چند دست لباس نوپایی . پیش بند. شیشه شیر .فلاکس.سرویس غذاخوری. سرویس قابلمه. لوازم بهداشتی: پوشک صابون شامپو لوسیون شامپو بدن نرم کننده لباس. پاپوش جوراب گوش پاک کن ناخن گیر دندونی پستونک . آویز تخت . زیرانداز تعویض پوشک . خشک کن. کالسکه روروئک ساک دستی . سرویس پلاستیکی حمام . پتو . پتو دورپیچ. عروسک . گیره سر. شانه.برس جغجغه . تخت و کمد و بوفه .

و خدایی که بشدت کافیست

من خودم برا بچمون کالسکه نمی گیرم چون پیاده جایی نمی ریم و یا تنهایی من نمی رم ولی صندلی ماشین رو میگیرم میز غذا هم میگیرم چون خودمون رو میز غذا میخوریم 

روروک ضرر داره نمی خرم 

وسایل چوبشو کودک و نوجوان میگیرم

تخت کنار مادرو حتما میگیرم خودشم از مدل گهواره ای هآ

کریر و تشک گاردار و قنداق فرنگی رو میگیرم 

اسباب بازی زیاد نمی گیرم فقط جغجغه و چن تا عروسک حمامی و دکوری تو اتاقش میگیرم 

لباس هم مال چن سالگی نمی گیرم فقط سایز های ۰_۱_۲_۳

دیگه لوازم بهداشتی

تو رویای واقعی زندگیمی    
من خودم میگم برا دیوارش استیکرهای عروسکی بزنیم نظرتون چیه؟؟

ما دوتا اتاق داريم تو جفت اتاقا هم صابخونه بى سليقه گرفته يك طرف اتاق رو كاغذ ديوارى طرح منظره زده😐 نميدونم چكارش كنم، بايد سايز همون عكس بدم بنر با طرح ساده بزنن