2777
2789
عنوان

از دمدمی مزاج بودن خسته شدم😓

998 بازدید | 24 پست

سلام خانما

من خیلییییی دمدمی مزاجم اصلا نمیتونم یه تصمیم درست واسه زندگیم بگیرم 

هر کی که یه حرف میزنه حرفش روم تاثیر میزاره 

برا دانشگاه رفتنم خداشاهده چند ماه گریه کردم 

یکی میگفت دوری سخته یکی میگفت شهر بزرگ بهتره یکی میگفت باید پیشرفت کنی خونوادم دوست داشتن کنارشون باشم.هررر کی یه نظر میداد و باعث شد اخرش با اینکه ی رشته خوب و یه دانشگاه خوب قبول شده بودم نرم 

دوباره میخوام بمونم پشت کنکور بقیهه اینقد نظر دادن دو دلم کردن

مشکلم اینه نمیتونم برا خودم تصمیم بگیرم 

کلا برا همه چیز هر کس هر چی میگه زود نظرم عوض میشه 

خسته شدم بس که تو همه چیز دو دلم😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اینقیمت نمیتونی تصمیم بگیری مشگل بزرگی بشین با خودت دودوتا چار تا کن ببین از زندگیت چی میخوای همیشه برای هر کاری سختی هایی هم وجود داره تو دانشگا خوب درس خوندن خیلی خوبقیمت ولی سختیه دوری از خانواده و مشکلات خوابگاه هم هست بشین فک کن ببین کدومش رات مهمتره 

باید خودتو بشنلسی ،خودشناسی مسئله ایه ک کمتر تو این روز گار کسی بهش اهمیت میده فقط کارمون شده تقلید کردن از دیگران

حرفات تو دلت جمع میشه جمع میشه جمع میشه یدفعه همرو میگی جنگ میشه
متاسفانه اعتماد به نفست پایینه

اره میدونم.من از بچگی همش تو خونه بودم اصلا تو جامعه نبودم 

حتی نمیتونم برم واسه خودم دوتا نون بگیرم 

چون خونوادم خیلی روم حساس بودن این بلا سرم اومده

عزیزم اینقیمت نمیتونی تصمیم بگیری مشگل بزرگی بشین با خودت دودوتا چار تا کن ببین از زندگیت چی میخوای ...

میدونید چطوریه؟؟من هدفای بزرگی توی سرم دارم ولی بقیه همش ناامیدم میکنن و عصابمو میریزن بهم 

مثلا وقتی دور بریام میفهمن چی تو سرمه برمیدارن میگن که تو کلا تو رویا به سر میبری اصلا از رو فکر تصمیم نمیگیری فکرات چیزین که بهشون نمیرسی یا بخاطر دانشگاه همههه دور برم میگفتن فکر خونوادت بکن فکر سختیشو بکن و یکی میگفت من رفتم کل ترمو از دلتنگی گرف میکردم یکی میگفت فکر دوری رو بکن و این حرفا 

ایقد عصابمو بهم ریختن که صبش رفتم از دانشگاه انصراف دادم 

عزیزم اینقیمت نمیتونی تصمیم بگیری مشگل بزرگی بشین با خودت دودوتا چار تا کن ببین از زندگیت چی میخوای ...

میدونید چطوریه؟؟من هدفای بزرگی توی سرم دارم ولی بقیه همش ناامیدم میکنن و عصابمو میریزن بهم 

مثلا وقتی دور بریام میفهمن چی تو سرمه برمیدارن میگن که تو کلا تو رویا به سر میبری اصلا از رو فکر تصمیم نمیگیری فکرات چیزین که بهشون نمیرسی یا بخاطر دانشگاه همههه دور برم میگفتن فکر خونوادت بکن فکر سختیشو بکن و یکی میگفت من رفتم کل ترمو از دلتنگی گرف میکردم یکی میگفت فکر دوری رو بکن و این حرفا 

ایقد عصابمو بهم ریختن که صبش رفتم از دانشگاه انصراف دادم و نرفتم دانشگاه