2777
2789
عنوان

کلاس اولی

346 بازدید | 24 پست

سلام دوستان ...

خانمهایی که سال قبل کلاس اولی داشتند بیایید کمک...

کلاس اولی داریم...فعلا معلم ندارند ...گفتند دو روزه میاد ولی من که چشمم اب نمیخوره...

دانش اموزمون هم تو کارهایی که خودش بخواد سرعت عمل داره ولی تومدرسه اینطوری نیست...همه بچه ها امدن جلوش و انداختنش اخر صف...اصلا تر و فرز نیست...خیلی نگرانشم...میترسم نتونه گلیمش رو از اب بکشه😦😢😢😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم این طبیعیه فعلا دوست پیدا نکرده غربی میکنه خودت میرفتی یکی رو پیدا میکردی دوستش میشد تو خونه همش بهش تمرین اعتماد به نفس بده بهش یاد بده که همیشه فرز باشه چون معلم ها دانش اموز زرنگ دوست دارن و بااین حرفا قدرت اراده اش رو بالاببر

طبیعیه راه می افته کم کم

آسمان چشم اوآیینه کیست...آنکه چون آیینه بامن روبه روبود...دردونفرین دردونفرین برسفرباد...سرنوشت این جدایی دست اوبود........آه....گریه نکن که سرنوشت گرمراازتوجداکرد...عاقبت دلهایمان باغم هم آشناکرد.....
عزیزم این طبیعیه فعلا دوست پیدا نکرده غربی میکنه خودت میرفتی یکی رو پیدا میکردی دوستش میشد تو خونه ه ...

نگاهش همش دنبال پسر همسایمونه که دوست ندارم باهاش باشه...دنبال یک بچه مثبت میگردم ..ولی اون اصلا تمایلی به دوستی بابقیه نشون نمیده...حتی شعر و سوره هایی هم که بلد بود رو نرفت بخونه...خیلی حرص میخورم...بچه دانایی نیست که بفهمه کی به درد دوستی میخوره

واااااای بازم مدرسه ها باز شد 😭😭😭😭😭😭😭 دو تا پسر دارم دو سال فاصله دارن نمی دونم به کدوم باید ...

عزیزم چاره ای جز صبوری و حوصله به خرج دادن نیست...انشالله خدا کمکت کنه...

این چه مدرسه ای هست روز اولی معلم ندارن برا کلاسشون

امسال تعداد دانش اموزان بیشتر شده و تعداد معلم ها کمه ...و اموزش و پرورش هم که ماشالله همیشه با برنامه ریزی های عالی ما رو شرمنده خودش کرده...

نگاهش همش دنبال پسر همسایمونه که دوست ندارم باهاش باشه...دنبال یک بچه مثبت میگردم ..ولی اون اص ...

ایندهمش برمیگرده به تربیت خودمون ازبس همه گارهاشون روخودمون انجام میدیم قدرت کارکردن رو ازشون میگیریم حتی اگه خجالتیه بازم منشا خودمونیم.حالا فعلاسنی نداره ازالان شروع کن باهاش تمرین اعتمادبه نغس بکن بعدش اون هنوز بچه اس انتظارنداشته باش مثل یه ادم بزرگ قدرت تشخیص داشته باشه کم کم باتجربه میفهمه چی به نغعشه چی نه

ایندهمش برمیگرده به تربیت خودمون ازبس همه گارهاشون روخودمون انجام میدیم قدرت کارکردن رو ازشون میگیری ...

دقیقا....همش باید هلش بدیم ..اما خیلی از بچه ها رو میبینم که ریزه میزه اما زرنگ هستند ...نا امید میشم...نگران میشم ...میگم نکنه اینده تو جامعه نتونه از پس خودش بربیاد😥