2777
2789
عنوان

رفتم خونه مادرشوهرم ...با اینکه باهاشون قهر بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 1260 بازدید | 45 پست
همش زير سر جاريته شك نكن بعدم وقتي قهري نرو اينقد بمون موندي هم دسگه گله نداره تو قهريد ديگه انتظ ...

خوب باید اونا هم کدورتها رو کنار بزارن ...من حتی برا مادرشوهر هدیه بردم ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی میخواستیم بیایم مادرش یکم سبزی معطر و ... گذاشت گفت ببرید گفتم زیاد دارم ممنون نیاوردم ...انگارم ن محتاج این چیزاام ..این همه کم محلی اخرش بشه این ...تازه پارسال مادروشهرم گله کرده بود که من باهاش عاشورا تاسوعا نمیرم هییت امسال باهاش رفتم که دهنشو ببنده اما خیلی بدی کرد در حقم

اره ...یکیشون 28 یکیشون 34

خوب وقتی انتظارشام داشت میگفتی ماشالله دوتا دخترداری توخونه ت یکی ازیکی گل تر  (باکنایه) ....منم مهمونم  نشستم ببینم صاحبخونه چی صلاح میبینه امشب بهمون شام بده

اعصابم خراب میشه😡 کاش نینیسایت این قابلیتوداشت میشد باپشت دست همچین  زد دهن بعضیارو سرویس کرد  یاحداقل تیکه تیکه شون کرد   😈  مسئولین رسیدگی کنن لطفا...  این چه وضعشه واقعا؟؟؟؟     اه مرسی😏
خوب باید اونا هم کدورتها رو کنار بزارن ...من حتی برا مادرشوهر هدیه بردم ...

همينجورن بيشعورن خوب

منم تو ماه نه بارداري برا مادرشوهرم هديه روز مادر بردم مثل گاو تو چشام زل زدن

بعد رفته بودن از شوهرم تشكر كرده بودن😐

منم تصميم گرفتم مثل خودشون با سياست باشم جلو پسرشون باهاشون گرم ميگيرم

شوهرم كه نيس چوب تو استينشون ميكنم محل سگم نميدمشون

[QUOTE=69618493]خواهر  شوهر ترشيده كه بدتر[/QU

هر دفعه مارو میبینن میگن هفته ای یکی خواستار دارن همه شاسی بلند دارن ...قبلا میگفت یه خواستگار اومده گفته برا دخترت کلفت میگیرم فردای عروسی میبرمش المان خخخخخخخخخخخخ 

بچه ها 28 ترشیده حساب میشه مگه ؟حالا 34 یکم سنش رفته بالا

وايعني چي محتاجين؟؟؟ خواسته لطف كنه

اخه وقتی به مهمونات تو 3 رز بی محلی کنی بعد بخوای موقع رفتن عین صدقه بهش چیزی بدی اصلا درست نیست ما برای روی خوش اومدیم نه برا یه ذره سیزی

[QUOTE=69618493]خواهر  شوهر ترشيده كه بدتر[/QU هر دفعه مارو میبینن میگن هفته ای یکی خواستار دا ...

دقيقا خواهر شوهر منم هفته يه خواستگار داره ٣٥سالشه

يروز كه از خواستگارش حرف ميزد

گفتم چند ساله عروسترنم يبار نديدم يكي بياد تو خونتون بشينه

همش از راه دور خواستگاري ميكنن😹

الان مطمعن باش پشیمونه و دلش میسوزه

نگران فردایت نباش خدایه دیروز وامروزت،خدایه فرداهم هست😊ما اولین بار است بندگی میکنیم او قرن هاست خدایی میکند،بهش اعتماد کن🙏🙏💕خدایه خوبم من بهت ایمان دارم من مطمعنم زندگیمو درست میکنی بهت ایمان دارم 💜انشالله