2777
2789
عنوان

میخوام شیوه زندگیمو تغییر بدم میدونم سخته ولی مجبورم شوهرم....

| مشاهده متن کامل بحث + 1723 بازدید | 43 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخوام شیوه زندگیمو تغییر بدم  میدونم سخته ولی،دیگه کم اوردم  میخوام دیگه نجنگم برای درس ...

يعني حتي تو رابطه هم كم ميزاره؟

خدا جونم ميدونم به زودي بهم ني ني ميدي پس از الان كمكم كن مادرخوبي باشم براش💕😍

میخوام فکر کنم هم خونمه که انتظار نداشته باشم تکیه گاه باشه انتظار نداشته باشم محبت کنه 

خانوما شما از جنس من هستید یعنی میخواهید بگید نمیدونید چقدر دردناکه بدونه دوست داشتن زندگی کردن 

اینکه کنار یکی باشی ولی از مجردیت تنهاتر باشی 

نه دامی است نه زنجیر همه بسته چراییم؟؟؟؟؟
يعني حتي تو رابطه هم كم ميزاره؟

نوشتم که هیچ نیازی نداره به من 

من بدبختیم ادمه گرمی بودم 

آنقدر سرکوب کردم که خوابای بد میبینم 

البته منظورم بیشتر بغل و اغوشه

میخوام فکر کنم هم خونمه که انتظار نداشته باشم تکیه گاه باشه انتظار نداشته باشم محبت کنه  خانوم ...

چ

چرا زندگی بدون عشق بنظر منم یه برزخ دلگیره 

کلی میگی حرفاتو،مشکل سردی همسرته ؟ خودش قبول داره ،پی درمان نمیاد؟

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

نوشتم که هیچ نیازی نداره به من  من بدبختیم ادمه گرمی بودم  آنقدر سرکوب کردم که خوابای بد ...

طبيعيه بلاخره نياز بدنت عزيزم 

شوهرت سرده متاسفانه

خدا جونم ميدونم به زودي بهم ني ني ميدي پس از الان كمكم كن مادرخوبي باشم براش💕😍
چ چرا زندگی بدون عشق بنظر منم یه برزخ دلگیره  کلی میگی حرفاتو،مشکل سردی همسرته ؟ خودش قبول ...

نه نمیاد 

همه راهها رو رفتم 

من اصلا دیگه رابطه نمیخوام 

فقط میخواستم گاهی دلش تنگ بشه برام 

خرجی نمیده  قهر میکنه  خونه نمیاد  یا دیر میاد

وای اون قسمت خرجی ندادنش بد بود وگرنه که بقیش خوب بود چونکه خونه باشه یا زود بیاد که فرقی نداره به حالت گفتی فقط به فکر راحتی خودشه پس باشه کمک حالت نیست که

میخوام فکر کنم هم خونمه که انتظار نداشته باشم تکیه گاه باشه انتظار نداشته باشم محبت کنه  خانوم ...

اگه در حد عادی توقع داشته باشی واون اینجوری نباشه یخته ولی اگه مثل مردهای رمانتیک تو فیلمهاباشه کلا وجود نداره ها در دنیا