2777
2789

روغن نارگیل با زردچوبه رو بعنوان خمیر دندون هفته ای دو سه بار بزن دقیقه ای نگه دار تو دهنت بعد مسواک بزن تو دو سه هفته تغییر رو میبینی

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من از یک دندون پزشک شنیدم میگفت جوش شیرینو با خمیر دندون قاطی کنی بعد مسواک بزنی.

البته برای مصرف همیشگی خوب نیست چون مینای دندونو میسابه

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍
روغن نارگیل با زردچوبه رو بعنوان خمیر دندون هفته ای دو سه بار بزن دقیقه ای نگه دار تو دهنت بعد مسواک ...

همین کارو انجام‌دادم حس میکنم بیشتر زرد میشه

خدایا  هوای «عزیزمو» داشته باش
جوش شیرین ضرر نداره واسه دندون؟

نوچ هیچی نمیشه البته به جنس دندونم بستگی داره شما هفته ای دو بار بزن.

نی نیم بدنیا اومد😍 خداروهزارمرتبه شکر. برا سلامتیش میشه صلوات بفرستین؟
جوش شیرین ضرر نداره واسه دندون؟

اشتباه منو نکن 

از بس جوش شیرین زدم حتی همون استفاده مداوم هفته ای دوبار هم فرقی نداره 

مینای دندون ام ب کل رفت دندون ام خورد خورد میشن و همیشه بعد غذا ک مسواک میزنم هیچ فایده نداره و باز سفید نیستن چون لایه محافظ از بین رفته و فابریک دندون زرد شده 

ب طور مرتب با همون خمیر دندون ک مسواک بزنی تا دو هفته دیگه اثرشو میبینی ک تغییر میکنن

یا بعد هر وعده غذایی نیم دیقه مسواک بزن زیاد فشار نده رو دندونات ک ساییده بشن در حد ی نوازش ک مواد خوراکی پاک بشه اصلا فشار نده اینکار کن میفهمی تغییر رو فقط خواهشا جوش شیرین نزن

دل من قفل شده و معطل ی کلیده 💃💃💃💃💃💃بله؟👂. بعله دوستان از اتاق فرمان اشاره میکنن شوهر دارم و تا کلید نرفته تو حلقم تریبون رو رها کنم😂😂😂😎😎😎😎
اشتباه منو نکن  از بس جوش شیرین زدم حتی همون استفاده مداوم هفته ای دوبار هم فرقی نداره  ...

وووواااای😮

من هرشب مسواک میزنم ولی باز دندونم رنگ زرد میگیره☹️

شما از لاک دندون استفاده نکردین؟؟

وووواااای😮 من هرشب مسواک میزنم ولی باز دندونم رنگ زرد میگیره☹️ شما از لاک دندون استفاده نکردین؟؟

هیچی استفاده نکن اگه مینای دندون ات آسیب ندیده باشه این راهی ک گفتم بعد هر وعده غذایی یا قهوه و... فقط در حد نوازش مسواک کنی نتیجه میبینی 

جوش شیرین حتی ماهی یکبار هم ضرر داره حتی همین پودر های لایه بردار و سفید کننده دندون ک خدا لعنت کنه هر کی گفت خوبه 

دندونای من داغون شدن 

کاش یکی بود میگف استفاده نکن 

دل من قفل شده و معطل ی کلیده 💃💃💃💃💃💃بله؟👂. بعله دوستان از اتاق فرمان اشاره میکنن شوهر دارم و تا کلید نرفته تو حلقم تریبون رو رها کنم😂😂😂😎😎😎😎
هیچی استفاده نکن اگه مینای دندون ات آسیب ندیده باشه این راهی ک گفتم بعد هر وعده غذایی یا قهوه و... ف ...

مرسی عزیزم...من خواستم شروع کنم استفاده کنم اینا رو...خوب شد گفتی بهم

مرسی عزیزم...من خواستم شروع کنم استفاده کنم اینا رو...خوب شد گفتی بهم

خواهش میکنم 😘😗