2777
2789
عنوان

بياين بگين حق با كيه

90 بازدید | 13 پست

سلام دوست صميميم گفت قراره با دوستاي ديگم بريم مسافرت يه روزه تو هم بيا اگه ميخواي منم قبول كردم منم اون جمع ميشناختم 

بعد دو روز بود داشتيم هماهنگ ميكرديم كي بريم ولي مشخص نشده بود روز دقيقش

بهش زنگ زدم كجايي گفت با بچه ها اومديم مسافرت گفتم كيا هستن اسم همه ي اونايي كه قرار بود برن گفت فقط من نبودم تقريبا ده نفر

گفتم منم قرار بود بيام گفت يكدفعه اي شد گفتم فقط واسه من يدفعه اي شد؟؟گفت شرايط نبود

😐بعد من حساب كردم ديدم توي ماشين جا نبوده واسه همين بمن نگفته 

من همه تصوراتم ريخت بهم ما عين خواهر بوديم با اين كارش خيلي بهم برخورد دلم شكست 

اخرم بهم گفت مگه من وظيفه دارم همه جا ببرمت چ پرتوقعي گفتم خودت بهم گفتي اصلا بحث سر اومدنم نبود از كارت ناراحت شدم كه همه رو خبر كردي بجز من بعدم گفت خستم كردي و بحثمون شد دوستيمون براي هميشه تموم شد

ما هميشه همه جا باهم بوديم دوستاي ديگه اش قديمي تر بودن ولي ما خيلي صميمي بوديم عين خواهر هر روز پيش هم بوديم تو جمعاي فاميلي همه جا ولي بقيه رو بمن ترجيح داد

شماها بوديد ناراحت نميشدين؟؟

از اين ناراحتم من هميشه عين خواهرم ميدونستمش ولي اون چون جا نبود منو حذف كرد و هي بهونه اورد😞اولش گفت يدفعه اي شد بعد گفت يروزه گفتم خسته ميشي بعد گفت جاده بوده خطرناكه بعد گفت بي برنامه رفتيم...ولي ميدونم جا نبود براي من😞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوست صمیمیم عقد کرد به من نگفت منم از اون موقع کات کردم😀اصلا بی احترامی رو دوست ندارم بعد چهار سال اومد منت کشی محلشم نزاشتم فقط جوابش دادم هرچی گفت گفتم مرسی😀😀

من اگر جای تو بودم خیلی ناراحت میشدم  البته خودمم خیلی از دوستای صمیمی ضربه خوردم واقعا درکت م ...

تازه جالبه اون از من ناراحت شد گفت رو خوبه نه انقدر زياد چون همه جا بردمت عادت كردي ولي من اصلا حرفم بخاطر رفتن و نرفتن نبود بخاطر كارش بود

تازه جالبه اون از من ناراحت شد گفت رو خوبه نه انقدر زياد چون همه جا بردمت عادت كردي ولي من اصلا حرفم ...

چقدر بد دیگه بهش فکر نکن بعضی ها واقعا لیاقت ندارن 

یه صلوات برای رسیدن به حاجتم بفرستین 😊😊
شما اون دوست صمیمی خودتون میدونید انگار اون شمارو دوست صمیمی نمیدونسته خوشحال باش که شناختیش

هرجا ميرفت خبرم ميكرد حتي عروسي فاميلاش 

نميدونم چرا اين كارو كرد

هرجا ميرفت خبرم ميكرد حتي عروسي فاميلاش  نميدونم چرا اين كارو كرد

از اون ادما بوده که تا دورش شلوغ میشده یادش میرفته تنهای شو باکی بوده

بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺