2777
2789
عنوان

پوشک کردن نوزاد چهار ماهه

222 بازدید | 16 پست

سلام دوستان. یه سوال داشتم. دو تا بسته پوشک بیست تایی از این ساده ها که قیمتشم کمه دارم. میخواستم واسه پسر چهار ماهه ام استفاده اش کنم. فقط نمی‌دونم که این پوشکارو چطوری باید استفاده کرد. کسی میتونه یه توضیح کامل بهم بده؟

من اگر مرد بودم و دست زني را مي گرفتم پا به پايش فصل ها را قدم ميزدم و برايش از عشق و دلدادگي مي گفتم تا لااقل يك دختر در دنيا از هيچ چيز نترسد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هم داروخانه داره هم سیسمونیها اره خیلی خوبه مثل پوشک راحته من برای پسرم میبندم

خوبه دختر منم هشت ماهشه تازگیا پوشک میگیرم اما با مشما گره ای حالا از این دکمه ایا هم بخرم ببینم چطوریه.ممنون گلم

هنوزم وقتی میخندی دلم از شادی میلرزه...
پوشک نواری منظورته

بله. همونایی که بعد از زایمان استفاده میشه

من اگر مرد بودم و دست زني را مي گرفتم پا به پايش فصل ها را قدم ميزدم و برايش از عشق و دلدادگي مي گفتم تا لااقل يك دختر در دنيا از هيچ چيز نترسد
بلد نیستم عکس بفرستم وگرنه عکسشو میفرستادم برات.

مرسی عزیزم. با توضیح هم کمو بیش متوجه میشم 

منم برا دخترم استفاده میکنم خوبن، فقط زود زود عوض کن. باید مشما گره ای بخری از داروخونه

یعنی چند ساعت یکبار؟ میشه با محافظ کهنه استفاده اش کرد؟

شورت دکمه دار بگیر خودش جاداره بزار داخلش بعدش دیگه راحتی

پس نمیده ؟