الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وقتی که من بیحالم و حال ندارم پیش خودم میگم وخیلی هم کار دارم میگم تا چند ساعت دیگه یه سری مهمون میخواد برام بیاد فوری پا میشم در عرض سه سوت خونه وزندگی رو تمیز میکنم فکر کنید کمرم رو عمل کردم تمام وجودم رو روماتیسم مفصلی احاطه کرده زانویم بخدا کاملا تخریب شده خوردن کورتن امانم رو بریده پس پاشو دخترم فاز منفی رو از خودت دور کن ماشالله هزار ماشالله چهارستون سالمی از جوانی وسلامتی ات نهایت استفاده رو بکن من که نهایت استفاده رو کردم وقوی وسرزنده بودم الان بخدا حسرت میخورم که ایکاش الان همان روزهابر میگشت پاشو تو میتونی یا علی بگو
لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین
خیلی خیلی ازتون ممنونم یه لحظه حس کردم مامانم داره باهام حرف میزنه البته بگم مامانم اصللللا ر ...
انشالله که مادرت زنده باشه ولی من ترا سرکوب نمیکنم قشنگم ولی گفتم با هزار بیماری خودم رو وادار میکنم که شاداب وکارهایم رو خودم انجام بدم وقوی سرزنده باشم ومیخوام دخترم که شما باشی این به اصطلاح افسردگی ودلمردگی رو بندازی دور ومقتدر و زرنگ بشی واین تخت ولم دادن وفکرهای منفی روبریر از خونه ات بیرون بگو من میتونم خدا غم وناتوانی بهم نده خدا بهم بیماری نده هر روز ت رو با زیبایی هایش شروع کن
لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین
خیلی خیلی ازتون ممنونم یه لحظه حس کردم مامانم داره باهام حرف میزنه البته بگم مامانم اصللللا ر ...
مامان منم همین جوری بود. تازگی ها فهمیدم وقتی با خودم حرف میزنم و خودمو سرزنش میکنم دقیقا صدای مامانمو دارم، یعنی از تمام کلمات اون استفاده میکنم با همون ادبیات انگار یه بخشی از اون توی وجود منه که مسءولیتش ازار و سرکوب منه. 😕. یه وقتا خودت رو بغل بگیر و برای خودت با کلمات عشقولانه مادری کن
خدا دنیا تقدیر یا سرنوشت چیزی رو که لازم داری در بهترین فرصت در اختیارت میزاره
مامان من حتی وقتی اطرافیانم ازمن تعریف کنن میگه الکی دارن ازت تعریف کنن میخوان خرت کنن !!!!!!!!!! &n ...
دو تا کتاب ازت بخوام میخونی؟.
یکی شفای کودک درون
یکی زندگی خود را دوباره بیافرینید یونگ با ترجمه دکتر حمید پور. تماااااااام کارایی که پدر و مادرا با ما میگنن ریشه اش تو طرحواره هاشونه و همون طرحواره ها رو به ما منتقل میکنن و پدر ما رو درمیارن
خدا دنیا تقدیر یا سرنوشت چیزی رو که لازم داری در بهترین فرصت در اختیارت میزاره