2777
2789
عنوان

داشتن حال خوب !!!! لطفا کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 406 بازدید | 29 پست
بله واقعا خوشحالم درکم کردی عزیزم یعنی موندن توی حال بد خیللللللی بد  انگار ادم بعدش همش بد می ...

خواهش میکنم:) واقعا همینه همش بد میاری من چند بار دقیقا توی حال بدم اتفاقای عجیب غریب برام افتاده

خدا دنیا تقدیر یا سرنوشت چیزی رو که لازم داری در بهترین فرصت در اختیارت میزاره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی که من بیحالم و حال ندارم پیش خودم میگم وخیلی هم کار دارم میگم تا چند ساعت دیگه یه سری مهمون میخواد برام بیاد فوری پا میشم در عرض سه سوت خونه وزندگی رو تمیز میکنم فکر کنید کمرم رو عمل کردم تمام وجودم رو روماتیسم مفصلی  احاطه کرده زانویم بخدا کاملا تخریب شده خوردن کورتن امانم رو بریده پس پاشو دخترم فاز منفی رو از خودت دور کن ماشالله هزار ماشالله چهارستون سالمی از جوانی وسلامتی ات نهایت استفاده رو بکن من که نهایت استفاده رو کردم وقوی وسرزنده بودم الان بخدا حسرت میخورم که ایکاش الان همان روزهابر میگشت  پاشو تو میتونی یا علی بگو  

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
وقتی که من بیحالم و حال ندارم پیش خودم میگم وخیلی هم کار دارم میگم تا چند ساعت دیگه یه سری مهمون میخ ...

خیلی خیلی ازتون ممنونم یه لحظه حس کردم مامانم داره باهام حرف میزنه 

البته بگم مامانم اصللللا رابطه اش باهام خوب نیست همیشه ارزو داشتم که فقططططط یه بار بتونم باهاش راحت حرف بزنم و فقطططط یه بار بهم سرکوفت نزنه  

خیلی خیلی ازتون ممنونم یه لحظه حس کردم مامانم داره باهام حرف میزنه  البته بگم مامانم اصللللا ر ...

انشالله که مادرت زنده باشه ولی من ترا سرکوب نمیکنم قشنگم ولی گفتم با هزار بیماری خودم رو وادار میکنم که شاداب وکارهایم رو خودم انجام بدم وقوی سرزنده باشم ومیخوام دخترم که شما باشی این به اصطلاح افسردگی ودلمردگی رو بندازی دور ومقتدر و زرنگ بشی واین تخت ولم دادن وفکرهای منفی روبریر از خونه ات بیرون بگو من میتونم خدا غم وناتوانی بهم نده خدا بهم بیماری نده هر روز ت رو با زیبایی هایش شروع کن 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
انشالله که مادرت زنده باشه ولی من ترا سرکوب نمیکنم قشنگم ولی گفتم با هزار بیماری خودم رو وادار میکنم ...

چشم حتما سعی میکنم

خیللللللی ازتون ممنونم انشالله که در پناه حق همیشه شاداب و تندرست باشید

به خدا گاهی ادما دلشون فقط یه کم محبت میخاد مثلا چند تا کلمه ی محبت امیز

و این چیزی بود که شما الان به من دادید نمیدونم چطور ازتون تشکر کنم اصلا حس میکنم حالم خیلللی‌بهتر شد همین حالا میرم سراغ کارام 

خیلی خیلی ازتون ممنونم یه لحظه حس کردم مامانم داره باهام حرف میزنه  البته بگم مامانم اصللللا ر ...

مامان منم همین جوری بود. تازگی ها فهمیدم وقتی با خودم حرف میزنم و خودمو سرزنش میکنم دقیقا صدای مامانمو دارم، یعنی از تمام کلمات اون استفاده میکنم با همون ادبیات انگار یه بخشی از اون توی وجود منه که مسءولیتش ازار و سرکوب منه. 😕. یه وقتا خودت رو بغل بگیر و برای خودت با کلمات عشقولانه مادری کن

مامان منم همین جوری بود. تازگی ها فهمیدم وقتی با خودم حرف میزنم و خودمو سرزنش میکنم دقیقا صدای مامان ...

مامان من حتی وقتی اطرافیانم ازمن تعریف کنن میگه الکی دارن ازت تعریف کنن میخوان خرت کنن !!!!!!!!!!  

مامان من حتی وقتی اطرافیانم ازمن تعریف کنن میگه الکی دارن ازت تعریف کنن میخوان خرت کنن !!!!!!!!!! &n ...

دو تا کتاب ازت بخوام میخونی؟. 

یکی شفای کودک درون

یکی زندگی خود را دوباره بیافرینید یونگ با ترجمه دکتر حمید پور. تماااااااام کارایی که پدر و مادرا با ما میگنن ریشه اش تو طرحواره هاشونه و همون طرحواره ها رو به ما منتقل میکنن و پدر ما رو درمیارن

باشه حتما میخونم اتفاقا عاشق اینجور کتابام چون خیلللی بهشون نیاز دارم

امیدوارم مفید باشن برات