2777
2789
عنوان

شوهربدجنس

277 بازدید | 14 پست

ارزومه موهامو رنگ روشن بزارم ولی شوهرم نمیزاره 

سلام خانما هر کس مایل بود ختم قران عاشورا و یس براتون انجام میدم و اگردوست داشتین میتونید بابت ختم هرچقدردوست داشتین ب من هدیه بدین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه خانم تو همسایگیمون هست،خودش آرایشگره،تاحالا یه مداد به چشمش نزده،هیچچی یعنی هیییچچچی ها،میگه شوهرم دوست نداره،تنها کار آرایششیش بند و ابرو هست.

برو خدا رو شکر کن فقط رنگ روشن نمیذاره

بن بست دلم را تو فقط عابر باش
جاری منم بنده خدا خیلی دوس داره اما شوهرش نمیزاره .

جاری خر منم شوهرش نمیزاشت ولی ب زور راضیش کرد

سلام خانما هر کس مایل بود ختم قران عاشورا و یس براتون انجام میدم و اگردوست داشتین میتونید بابت ختم هرچقدردوست داشتین ب من هدیه بدین
یعنی چی

توگوشیش یواشکی دیدم بایکی دوست شده ولی بخاطر دوتا دخترام کوتاه اومدم اونم زد زیرش زنه عین چی ارایش کرده بود

توگوشیش یواشکی دیدم بایکی دوست شده ولی بخاطر دوتا دخترام کوتاه اومدم اونم زد زیرش زنه عین چی ارایش ک ...

باهاش صحبت کردی اگه از رنگ روشن و ارایشای غلیظ خوشت نمیاد پس چرا دنبال همچین زنایی

شوهر منم تو گوشیش همش دنبال دخترای که سینه و. باس ن گنده دارن اما نمیزاره من پروتز کنم 

اونا همش فتوشاپه،دیگه دست همشون رو شده،من تو گوشیم یه فیلم دارم از یه خانم فوق العاده خوش اندام که بعد اخرش پسر بوده همش با لباسای عجیب و ارایش اونجوری کرده بود خودشو .میتونی فیلمای اونجوری نشدن شوهرت بدی ک متوجه بشه اینا همش الکیه

اونا همش فتوشاپه،دیگه دست همشون رو شده،من تو گوشیم یه فیلم دارم از یه خانم فوق العاده خوش اندام که ب ...

إز كجا ميتونم دانلود كنم

ميشه لينك بدي

خدايا خودت فندقم حفظ كن🙏