2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم پسرمو میهوام بزارم مهد ا مدم برای ایده گرفتن

🧡🧡گروه نارنجی🧡🧡 قد ۱۶۰🧡..وزن قبلی ۸۶🧡وزن فعلی81،🧡وزن هدف۶۵،🧡هیچ چیز مثل پوشیدن لباس های سایز ۳۸ حال منو خوب نمیکنه.پس پیش به سوی رسیدن به سبک زندگی سالم و تناسب اندام همیشکی،،🧡هوراااا

ابمیوه و کیک 

میوه 

اگه تایم صبح باشه نون پنیر اگه تایم ظهر باشه غذا هر چی داری بزار براش چون بچه ها خیلی خوششون میاد تو جمع دوستاشون غذا بخورن 

یه چند تا دونه شیرینی یا کاکائو بزار تو جیبش که سرگرم بشه البته پسته و گردو و کشمش هم میتونی بزاری تو جیب فرم مدرسش 

الهي و ربي من لي غيرک

فلافل ساندویچ مرغ تنقلات مثل توت کشمش میوه شیرینی خونگی  ولی میخوام تنوع بدم چون خیلی کم غذاس امیدوارم که مدرسه  ضعف کنه و مجبور بع خوردن شه

این کاربری دست دو نفر است

بچه های کلاس اول تحملشون خیلییی کمه در مقابل گشنگی من کیف دخترمو پر خوراکی میکردم همشو هم میخورد چون سر کلاس معلم مجبورشون میکرد بخورن تغذیه هاشونو 

الهي و ربي من لي غيرک
چیزای بازاری نخر خونه چیزای سالم براش درست کنه...ساندویچ های خونگی با میوه سالم ترین چیزن...آجیل هم ...

ساندویچ مثلا چی من فعلا براش فلافل ساندویچ مرغ نوشتم توی لیست

این کاربری دست دو نفر است