2777
2789
عنوان

کی پای عهدش با خدا هست

260 بازدید | 19 پست

🔸 "چقدر به هم نزديک و مربوطند: « قربان »، « غدير »، « عاشورا »...!"

✨«قربان» : تعريف عهـد الهى

✨«غدير» : اعلام عهـد الهى

✨«عاشورا» : امتحان عهـد الهى

~چقدر آمار قبولى پايين است!~😔

"نه فهميدند عهد چيست ؟!"

"نه فهميدند عهد با كيست ؟!"

و "نه فهميدند عهد را چگونه بايد پاس داشت ؟!" ...

خدایا، ما را بر عهدمان با امام زمان مان استوار ساز تا "مرگمان جاهلی" نباشد.🙏 

اینو امروز تو تلگر ا م  خوندم و خیلی منو تحت تاثیر قرار داد

شما چطور

🖊

حر بن یزید ریاحی

اولین کسی بود که آب را

به روی امام بست

و اولین کسی شد که

خونش را در راه امام داد .

عمر سعد اولین کسی بود که

به امام نامه نوشت و

برای رهبری دعوت کرد

و اولین کسی بود که تیر را

به سمتش پرتاب کرد .

خداوند داستان ابلیس را گفت

تا بدانی نمیشود به عبادتت ،

تقربت ، به جایگاهت اطمینان کنی !!!

خدا هیچ تعهدی برای آنکه

تو همان که هستی بمانی ، نداده است !!!

دنیا دار ابتلاست ،

با هر امتحانی

چهره ای از ما آشکار میشود ،

چهره ای که گاهی خودمان را شگفت زده میکند !!!

از خدا عاقبت به خیری بخواهیم.....

حالا که بحثشه اینم کنارش بخونید

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طپش 

امتحان امام حسین چی بود؟

من تو ی گرفتاریییب خیلی خیلی غیر قابل تحمل دارم میسوزم

نمیدونم خدا داره امتحانم میکنه یا تاوان گناه خودمه 

کمکم کن دوستم

محمد حسین مامان و بابا عاشقتن                خدایا نذر کردم پسر بهم بدی محمد بزارمش   الهی قداسمیتو محمد
طپش  امتحان امام حسین چی بود؟ من تو ی گرفتاریییب خیلی خیلی غیر قابل تحمل دارم میسوزم نمیدونم ...

عزیزم خدا تو این دنیا تاوان گناه بندش رو نمیده بلکه فقط گاهی تلنگری میزنه تا به راه راست بیایم 

در ضمن امام حسین هم مثل جدش بنده خدا بود و تا روزی که امتحانش رو تو صحرای کربلا تموم نکرد ارزش وجودیش معلوم نشد و کسی به اصل درونش پی نبرد

عزیزم خدا تو این دنیا تاوان گناه بندش رو نمیده بلکه فقط گاهی تلنگری میزنه تا به راه راست بیایم  ...

داغونم طپش 

دارم دیونه میشم

شوهرم ی دفعه منو ول کرد رفت.بدون دلیل درخواست طلاق داده 

اصلا باورم نمیشه 

بدون دلیل میخاد طلاقم بده

نمیدونم چکار کنم برم التماسش کنم یا اقا امام حسین خودش ب دلش میده ک برگرده 

چکارکنم؟

محمد حسین مامان و بابا عاشقتن                خدایا نذر کردم پسر بهم بدی محمد بزارمش   الهی قداسمیتو محمد

نمیدونم واقعا حرف از امام زمان زدن تو این سایت عجیبه برام 

سایتی که 90 % شون هروقت بحث دوس پسر داشتن و رابطه ی ج ن س ی با نامحرم پیش میاد همه میگن اشگال نداره و به کسی که میگه اشگال داره حمله میکنن

واقعا اینا به خدا و ظهور امام زمان اعتقاد ندارن؟

برام یه صلوات بفرستید که به شغل مورد علاقه م برسم. مرسی مهربونا❤❤❤
داغونم طپش  دارم دیونه میشم شوهرم ی دفعه منو ول کرد رفت.بدون دلیل درخواست طلاق داده  اص ...

عزیز دلم چرا التماس برو کاملا جدی و منطقی البته بدون دخالت احساساتت باهاش حرف بزن دو راه داره یا برای کارش یه دلیل محکم داره که اونم خیلی جای بحث داره یا مشکل از دل خودشه و از این جور برنامه ها که اگه اینجوره هر چه زودتر بره بهتره

نمیدونم واقعا حرف از امام زمان زدن تو این سایت عجیبه برام  سایتی که 90 % شون هروقت بحث دوس پسر ...

گلم جامعه ما دچار یه تضاد بین دین و دین گریزی هست که اخیرا به وجود امده برای همین هم مردم جامعه از هر دو جهت به زندگی نگاه میکنن و گاه پیش میاد که حرفای خودشون در تضاد با هم باشن و تا از این مرحله گذر نکنیم این مسئله وجود داره