2777
2789
عنوان

انگشت پام😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 7871 بازدید | 37 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی توهه با سوهان در نمیاد تلاش کردم😢

میدونی من سابقشو داشتم تنها راه بری دکترم همین کارو میکنه بی حسی موضعی میزنه گوشه ناخن و میده بالا یه تیکه پد بهداشتی میذاره بهت پماد بتامتازون میده پانسمانم میکنه میگه زود به زود عوض کن دست به پد زیر ناخنم تا یه هفته نمیشه بزنی 

باید آنتی بیوتیک مصرف کنی عزیزم

و اینه بری دکتر

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
چقدر تف کردی؟؟

همینی که گفت ولی با آب معمولی😂😂😂😂😂اثر هم کرد ولی فکر کنم با تف😂بهتره چون آب دهن خودش آنتی باکتریاله

خدایا شکرت😍خدایا شکرت که میتونم حال بقیه و خوب کنم 😍خدایا شکرت که دارمت😍
میدونی من سابقشو داشتم تنها راه بری دکترم همین کارو میکنه بی حسی موضعی میزنه گوشه ناخن و میده بالا ی ...

ناخنو میده بالا لای گوشت و ناخن ی پد میزاره که کرم مالیده بهش؟؟

ماشالله اینجا همه متخصصن !!! ول کن بابا.اون میکه حلوا بزن روش...اون میگه اب دهن و قند بزن...الان یکی میاد میکه قورمه سبزی و خورشت کرفس بزن !!!.قشنگ برو دکتر نشون بده. باردارم که هستی.عفونت خطرناکه.

میدونی من سابقشو داشتم تنها راه بری دکترم همین کارو میکنه بی حسی موضعی میزنه گوشه ناخن و میده بالا ی ...

دختر دایی من ۳بار ناخونشو کشیدن درست دربیاد تا سری اخر درست شد😫😫😫

یبارم پسرخالم کشید ولی درست نشد بیخیال شد

من از ترسم سمت دکتر نمیرم از وقتی اونارو دیدم 

ولی اینی که گفتی و اولین باره میشنوم چه خوووب👌👌👌

از ته دلم میخوام خدا به همه ی چشم انتظارا معجزشو نشون بده🙏
ماشالله اینجا همه متخصصن !!! ول کن بابا.اون میکه حلوا بزن روش...اون میگه اب دهن و قند بزن...الان یکی ...

خخخ قرمه سبزی همین باردارم میترسم اما خب حوصله دکترم ندارم برم سه ساعت بشینم توی مطب تا نوبتم شه

یاد تبلیغ تلویزیونا افتادم میگن انتی باکتریالا

😂😂😂😂😂😂

ولی جدی دکتر نرو چون پول بیخوده 

با همینم خوب میشی خواهری

خدایا شکرت😍خدایا شکرت که میتونم حال بقیه و خوب کنم 😍خدایا شکرت که دارمت😍
دختر دایی من ۳بار ناخونشو کشیدن درست دربیاد تا سری اخر درست شد😫😫😫 یبارم پسرخالم کشید ولی درست نش ...

من خودم ناخن کاشتم انگشت حلقم خورد به ماشین ظرف شویی ناخنم برعکس شد با ناخنی که کاشته بودم کنده شد فقط به ریشه وصل بود رفتم دکتر بدون بی حسی از بند اول انگشتم ناخنمو کشید😐الانم ناخنمو دارم البته خشک شده😂