سلام پسرم یکماهشه دیوونم کرده همش نفخ داره زور میزنه نمیدونم دیگه بخدا چی بخورم خیلی رعایت میکنم نه حبوبات نه لبنیات نمیخورم امشب ماکارانی خوردم تا الان داشت گریه میکرد ۷ ای یبار هم بیشتر شکمش کار نمیکنه دکتر گفت عادیه جذب بدنش میشه هر چی بگید بهش دادم قطره دایمیتکون هم دیگه اثر نداره شما هم مثل من هیچی نمیخوردید رعایت میکردید؟؟؟
خدایا ممنون بابت نی نی که به من و همسرم دادی به تمام کسایی که بچه دار نمیشن خودت نی نی سالم و صالح بده 😊
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
این یه دورس که باید بگذره اغلب بچه هادارن شکمشو با روغن زیتون اروم ماساژ بده پاهاشو اروم فشار بده تو ...
شاید نافش فتق داره.
آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭 خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭 تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
همیشه خوابیده هست نفخ داره بعد اینکه نشست خوب میشه
زندگی مثل یه آینه ست ،اگه به روش بخندی به روت میخنده!😊👌💫خدایا شکرت واس این معجزه خوبت خوش اومدی ب زندگیمون😍برای تمام کسایی ک این حس نابو تجربه نکردن از ته قلبم از خدا میخوام ک هر چه زودتر این حسو تجربه کنن❤